Dončić posle osvajanja Evrolige odneo svoj dres na posebno mesto!

Mladi slovenački košarkaš srpskog porekla je uradio isto što i pršle godine njegov saigrač Zoran Dragić posle Eurobasketa

  • 3

Luka Dončić je osvojio sve. Sa svojih 19 godina je ušao u istoriju kao najmlađi igrač kome je to pošlo za rukom. Neki Luku upoređuju sa pokojnim Draženom Petrovićem, a gospođa Mirijam Poterbin, Lukina majka je istakla kako se divi Biserki Petrović, majci košarkaškog Mocarta Dražena.

>>>Luka Dončić dobio MVP nagradu i ušao u istoriju Evrolige (VIDEO)

>>>Zbog nje Luka Dončić nije izabrao Srbiju: Ona je seksi mama najvećeg talenta Evrope! (FOTO)

-Velika mi je čast bila družiti se s njom, moj dan učinila je tako posebnim. Hvala vam Biserka Petrović, neizmerno vam se divim - napisala je Mirjam.

Majka Luke Dončića Mirjam Poterbin Foto: MN Press

Povezanost sa porodicom Petrović, Dončić je dokazao tako što je svoj potpisani dres sa finala poslao u Muzejsko- memorijalni centar Dražen Petrović.

- Čestitamo ovim putem Realu iz Madrida na osvojenoj tituli prvaka Eurolige, a mladom Luki Dončiću na MVP titulama regularnog dela i Fajnal-fora u Beogradu.

- Takođe se zahvaljujemo mladom Slovencu što nam je poslao svoj potpisani dres koji će od sada biti izložen u našem muzeju uz dresove ostalih velikana svetske košarke - napisali su na Facebook stranici muzeja.

Pogledajte video sa proslave igrača Real Madrida:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    22. maj 2018 | 15:28

    Sto ste dosadni vise sa ovim srpskim poreklom,nije on nas da jes branio bi nase boje...

  • MVP

    22. maj 2018 | 15:16

    Lep gest, svaka cast

  • Stojko

    23. maj 2018 | 10:29

    Porediti Luku i Drazena je potpuno ne primereno. Drazen je bio jedan i ne ponovljiv. Luka je dobar igrac i samp to. Njegov prosek poena po utakmici je 16 , Drazen nije davao ispod 30 plus neverovatan broja asistencija, lakoca u igri. A sto se porekla tice, jeste, otac mu je Srbin ali on se u Beogradu ogrce Slovenackom zastavom, igra za Sloveniju tako da kosarkaski nema veze sa nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA