≫ 

Evo kad Zvezda i Partizan počinju polufinalnu seriju plej -ofa!

Košarkaška Superliga se zahuhtava, večiti derbi čeka nas u polufinalu, što znači da jedan od dva velika rivala neće biti šampion

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde sastaće se u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije sa večitim rivalom Partizanom. Ovaj duel može da odredi ko će biti novi ili stari šampion Srbije.

Ukoliko Partizan prođe u finale definitivno ćemo dobiti novog šampiona, a na tom putu mogao bi da ga čeka FMP Železnik što će finale učiniti još zanimljivijim (Panteri imaju prednost domaćeg terena)

Ali, prethodno nas čekaju najmanje dve utakmice polufinala. Prvi meč na programu je u ponedeljak 28. maja u 18 sati, (iako to na sajtu lige ne piše, to je valjda neki usmeni plan Leona Deleona)  drugi je zakazan za sredu 30. maja , a treća eventualna majstorica na programu je u subotu 2. juna.

Šo se tiče drugog polufinalnog para to će biti FMP i pobednik majstorice Borac  - Dinamik koja je na programu danas. U svakom slučaju ko god da prođe meč sa FMP-om igraće se u utorak 29. maja.

Presudiće bolja odbrana Vilijams Gos u prodoru pored Branka Lazića Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ihr

    25. maj 2018 | 13:56

    Od pocetka se znalo da jedan sigurno nece biti sampion, pri tome ne ciljam ni na jedan klub.

  • Zis

    25. maj 2018 | 16:34

    Smesna liga jos smesniji derbi ko jos to gleda sem dece naravno .

  • Vlada

    25. maj 2018 | 18:14

    Svakako jedan od “vecitih” nece biti sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA