≫ 

Umoran sam od ovog Klivlenda: Gazda NBA šampiona iskreno o predstojećem finalu! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik aktulenih šampiona, Džo Lakob, izneo je svoje viđenje pred veliko finale plej-ofa

  • 1

Pred nama je četvrto poglavlje, sada već možemo da kažemo epskog rivalstva, između ekipa Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa.

Nikada ranije se dve iste ekipe nisu sastajale u velikom finalu četiri godine za redom. Nažalost po NBA fanove širom sveta, ovogodišnje finale će biti najizvesnije od prethodna tri, jer bi pravo čudo trebalo da se dogodi da ekipa Klivlenda podigne čuveni Leri O’Brajan trofej.

>>>Pljuštaće pare u Nju Orleansu! Dejvis će biti najplaćeniji košarkaš na svetu (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik vladajućih šampiona NBA lige, Džo Lakob, osvrnuo se na minule događaje u ovogodišnjem finalu Zapadne konferencije sa Hjustonom, kao i na predstojeće veliko finale. Na pitanje koliko je bio nervozan tokom minule serije, odgovorio je sa:

- Nisam bio toliko nervozan kada smo izgubili utamicu broj 4 kod kuće. Nakon toga je usledio poraz u Hjustonu nakon čega smo gubili sa 3:2 u seriji. Tada sam već bio veoma nerov0zan. Znao sam da ćemo pobediti kod kuće za 3:3, ali onda je usledio odlučujući meč u Hjustonu. Prvo poluvreme je bilo veoma stresno za mene, možda i najstresnije za svih ovih osam godina koliko sam vlasnik Voriorsa. 

Stefu Kariju i ekipi je ostao još jedan stepenik do treće titule u poslednje četiti sezone Foto: AP/Tanjug

- Jednostavno nismo igrali dobro ali sam osećao da mi to možemo. Igrali smo na nepriajteljskom terenu ali smo uspeli na kraju da pronađemo put do pobede. Moram da odam priznanje mojim momcima. 

Usledilo je pitanje u vezi sa njegovim viđenjem ovog ostvarenog uspeha:

- Pa znate, ovo je bila jedna veoma teška serija. Pobediti na strani i to u sedmoj utakmici, prvi put smo uradili tako nešto. To je veliki uspeh, ali ono najveće tek dolazi. Moramo da osvojimo šampionsku titulu. 

VIDEO: Pogledajte intervju najboljeg igrača Golden Stejta Kevina Durenta za Telegraf:

>>>Kralj Džejms odveo konjanike u finale NBA (VIDEO)

Na konstataciju kako će se ponovo za titulu boriti sa Klivlendom, po četvrti put uzastopno, izjavio je:

- Nekako sam umoran od Klivlenda, da budem iskren. Ono što moram da priznam jeste da je Lebron Džejms ogroman izazov, on je neverovatan igrač. Biće veoma zabavno u finalu.

Da podsetimo, prva utakmica velikog fnala NBA lige je na programu u noći između četvrtka i petka od 3 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Brutalna blokada Lebrona Džejmsa i fantastično zakucavanje rukija preko svog idola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strahinja djukic

    31. maj 2018 | 13:07

    Mog bakija Noleta iz Obrenovca cuvenog nba poznavaoca za predsednika Cavsa, pa da odgovori ovom nadmenom tipu i spremi ekipu da pobedi warriorse. Nole je takodje brat od tetke Lebronov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA