≫ 

Stop za Čačane! FMP Železnik zabranio navijačima Borca ulazak u halu

Potez koji je razočarao ljubitelje košarke u gradu na Moravi

  • 29

Uprava KK FMP Železnik donela je odluku da ulaznica za "majstoricu" između domaće ekipe i Borca neće biti u slobodnoj prodaji, prenosi portal moravainfo.rs.

To praktično znači da navijači čačanskog kluba neće biti u prilici da bodre svoje igrače u istorijskom meču za Borac.

>>> Čovek koji je stvorio i prodao više od 100 košarkaša i doneo milione evra srpskom klubu, ponovo u našoj košarci! (VIDEO)

U dopisu koji je iz Železnika stigao u KK Borac navedeno je da će meču moći da prisustvuje samo deset ljudi iz uprave čačanskog superligaša.

Navijači Borca ogorčeni su postupkom uprave FMP, pretpostavljaju da se radi ličnoj odluci Nebojše Čovića, koji je vlasnik kluba iz Železnika, kako bi "panteri" imali domaćinsku atmosferu.

Veliki broj Čačana planirao je da u nedelju prisustvuje utakmici FMP - Borac koja počinje u 18 sati.

Nije prvi put da kapije hale u Železniku budu zatvorene za gostujuće navijače, obično je to slučaj kada gostuje Partizan, bilo da igra sa Zvezdom ili Železnikom, ali malo ko je očekivao ovakav scenario i u slučaju Čačana.

Posle dve utakmice polufinala, rezultat je 1:1.

Pobednik trećeg meča plasiraće se u finale u kojem je zvezda koja je u dva meča savladala Partizan.

Košarkaši Borca na utakmici sa Zvezdom Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko je gledao

    2. jun 2018 | 23:10

    Ko je gledao drufu utakmicu zna zasto ne mogu da udju. Pljuvanje vredjanje i za kraj “Mrzim Beograd” - e onda nemojte ni da dolazite u taj Beograd,nwgo lepo preko tv-a.

  • Zoran

    2. jun 2018 | 22:04

    Dragi Cacani a kako ste ih docekali pre naki dan? Sramota me je bilo da gledam na TV-u sta ste radili, treba da se stidite jer ono veze nema sa sportom.

  • Feki

    2. jun 2018 | 21:49

    Naravno,šta će u Beograd kada prestonicu Srbije mrze !!! Mrze Beograd,ali im nisu mrske pare MTS- Telekoma Srbije najbolje srpske kompanije ! Da li se nekada u Vranju,Pirotu,Knjaževcu,Majdanpeku , Prokuplju,Kruševcu,Užicu,Subotici,Kraljevu,Surdulici,Kuršumliji itd čula ta horda mržnje navijača ? Nije nikada,niti ima tih državnih para u košarci u 99 % srpskih klubova ,gradova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA