≫ 

Žoc čitao tvitove o sebi! Odgovor na čuveno "crveno" lice će vas nasmejati! (FOTO) (VIDEO)

Željko Obradović je bio veoma raspoložen u emisiji na turskoj televiziji

  • 0

Navijači Fenerbahčea su imali svojevrsnu priliku da postave pitanja najtrofejnijem treneru u Evropi, čoveku koji im je doneo prvu titulu evropskog šampiona u istoriji kluba.

Naime, Obradović je za emisiju “Turkish beIN Sports”, odgovorao na pitanja navijača od kojih su najzanimljivija bila ona u vezi sa promenom boje njegovog lica za vreme utakmice, a zatim i predllog da srpski trener preuzme klupu fudbalskog kluba Fenerbahče.

>>>Može li Golden Stejt da overi titulu NBA šampiona? Kavse drži u nadi jedna činjenica!

- Kako to da je trener Obradović u stanju promeni četiri različite boje lica u toku jedne utakmice - pitao je jedan od navijača turskog šampiona.

Pitanje je nasmejalo trofejnog stručnjaka nakon čega je usledio odgovor.

- Četiri boje? Ja sam zaista iznenađen da su u pitanju četiri boje. Znam da ljudi pičaju o boji mog lica ali ne znam za četiri boje. Nosim onu boju kakve je boje utakmica. Ja sam trener i pokušavam da uradim najbolje za svoji tim i ako promenim boju to je zbog tipa utakmice - odgovorio je Obradović.

Sledeći tvit je bio predlog da Željko Obradović preuzme fudbalski klub Fenerbahče i da bi u tom slučaju oni postali šampioni već u martu mesecu.

- Ovo ne bi išlo baš tako lako. Ja sam košarkaški trener i istina je da volim ostale sportove. Fudbal takođe ima veliku tradiciju u mojoj zemlji. Mogu da razumem predlog jer sam trener, ali daleko od toga da bih bio u stanju da vodim bilo koji fudbalski klub - bio je realan Žoc.

Karakteristična poza Želja Obradovića na utakmicama Evrolige Darko Vojinovic

Nakon toga je usledila poruka podrške u kojoj je jedan navijač rekao da mnogo voli Obradovića i da nema više nikakvih očekivanja do kraja života.

- Ovo je dobro, ali verujem da prava slika mene, kada sam na terenu za vreme utakmice, je apsolutno drugačija od one kakav sam u privatnom životu. Imam dosta trenuntaka koje volim, a to su oni u kojima sam sa svojim prijateljima i porodicom. Drugačiji je privatni život od posla - konstatovao je Obradović.

>>>Bajern ubedljivo slavio u Berlinu: Radonjićev tim vratio brejk! (FOTO)

Košarka je igra u kojoj igraju pet igrača i Željko Obradović uvek pobedi, glasio je sledeći tvit.

- Daleko od toga da je ovo istina. Pokušavam da uradim najbolji mogući posao sa svojim igračima i timom ali ovo nije nešto što je realno - skroman je bio Obradović.

Melih Mahmutoglu dobija kritike od strane trenera Obradovića čak i kada nije u igri, konstatova je jedan od navijača.

- Melih i ja imamo poseban odnos. On zna za ovo, svi znaju za ovo. Nije istina da za vreme utakmice pričam samo sa njim već i sa ostalim igačima i oni svi znaju zašto se u tim momentima obraćam njima. A što se Melih i mene tiče, imamo zaista jedinstven odnos - misteriozno se nasmejao najtrofejniji evropski trener.

Košarkaši Fenerbahčea trenutno vode sa 2:0 u finalnoj seriji turskog plej-ofa protiv ekipe Tofaša. Treći meč je na programu u subotu 9. juna u Bursi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA