≫ 

Alimpijević karijeru nastavlja u NBA ligi!

Nekadašnji trener crveno-belih pronašao je novi angažman

  • 7

Bivši trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ovo leto provešće radno i to u trenerskom timu Dalas Maveriksa tokom letnje NBA lige. 

>>>Navijači Zvezde gledaju u Kliperse i nadaju se Teodosiću: Evo zašto je sada realno da dođe!

Liga počinje 6. jula i traje do 17. jula, a tim iz Teksasa će mečeve prve runde igrati protiv Finiksa, Milvokija i Golden Stejta.

Da podsetimo, Alimpijević je vodio crveno-bele u 69 mečeva i zabeležio 11 pobeda u Evroligi, dok je izgubio Aba finale od podgoričke Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    20. jun 2018 | 23:03

    Ne ide on u NBA ligu, a ovaj što kaže da je Alimpijević uništio sve što je Radonja stvorio mora da jede bunike svaki dan. Niti je Radonja nešto baš posebno stvorio, niti je nešto uništio Alimpijević. Gosn Čović je raspordao tim jer kako kaže nije bilo para da se zadrže igrači na okupu. I taj Radonja prve godine nije izborio EL, nego je Cibona odustala. Poenta priče je ta da je najmanji problem u znanju trenera, a najveći u (ne)znanju onih koji su zaduženi za pojačanja a mislim da je kristalno jasno o kome se radi. Možda on i sluša nečije savete, ali definitivno previše promašenih igrača je pokazatelj da tu nešto mora da se menja ako se želi veći uspeh. Na sve te promašaje do ove godine su rađene fenomenalne korekcije, ali sve to na kraju mnogo više košta nego da se kvalitetan igrač dovede u startu. Zato je nestalo para i zato danas Zvezda ne igra EL. Alimpijević je potpuno nebitan lik u celoj toj priči.

  • doVla

    20. jun 2018 | 22:20

    Bravo Dule! Kad ovde ne znaju da Te cene ima gde znaju... 👏👏👏 Srećno!

  • Mile

    21. jun 2018 | 06:57

    Hahahahahaha ovaj u nba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA