≫ 

"Je*em ti sunci, mnogo je vrući": Đenka urnebesnim srpskim očajavao zbog vrelog dana! (VIDEO)

Nekadašnji bek crveno-belih poslao poruku koja je oduševila sve u Srbiji

  • 5

Postoji razlog zašto je američki košarkaš, Čarls Dženkins, jedan od najomiljenijih stranaca koji je ikada nastupao u Košarkaškom klubu Crvena Zvezda.

>>>Najbrutalnija tuča u istoriji košarke: Lomile se stolice o leđa, Filipinci završili meč sa trojicom, pa se slikali kao pobednici! (VIDEO)

Popularni Đenka uvek pronađe način da lepim gestom obraduje svoje fanove u Srbiji. Ovoga puta je na srpskom jeziku prokomentarisao vreli dan od preko 30 stepeni celzijusa.

Ljubimac navijača Crvene Zvezde je, u videu koji je okačio na svom Instagram profilu, iskorostio par srpskih fraza kako bi opisao negodovanje zbog visoke temperature.

>>>Đorđević poslao jaku poruku košarkašima koji su odbili da igraju za Srbiju!

Uvek je simpatično kada čuejemo strance kako se služe našim jezikom, a kada to učini Čarls Dženkins, celi događaj poprimi novu dimenziju oduševljenja.

Dženkins je završio uspešnu sezonu u dresu moskovskog Himkija sa kojim je osvojio drugo mesto u VTB ligi. U Evroligi je na 34 utakmice prosečno beležio 5.5 poena i 1.7 asistencija za 21 minut provedenih na terenu.

VIDEO: Zabranjeni košarkaški elementi zbog kojih je uništen duh igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA