≫ 

Novi veliki trejd u NBA: Oklahoma "šutnula" Entonija, ne želi ga ni Atlanta, bivši igrač Mege završio kod Vestbruka

Karmelo postaje slobodan igrač

  • 0

Bivši najbolji košarkaš Denver Nagetsa i Njujork Niksa, nekadašnji "ol-star" Karmelo Entoni (34), završio je svoju epizodu u Oklahomi koja je trajala jednu sezonu.

Tander se odlučio na trejd u kojem je dobio Denisa Šrudera i Majka Muskalu iz Atlante, a franšiza iz Džordžije Entonija, međutim Hoksi neće koristiti usluge vremešnog krilnog igrača, koji će dobiti svojih 27,9 miliona iz ugovora, a onda postati slobodan u izboru nove sredine, prenose američki mediji.

>>> Čuveni insajder izneo cifre prelaska Bjelice u Kingse, pa dobio surov odgovor Raškovića! (FOTO)

Prema pojedinim informacijama, Hjuston ili Majami su izgledne sledeće destinacije u karijeri Karmela Entonija, koji, to je sigurno, gde god da ode, neće moći da računa na ulogu prve napadačke opcije.

Oklahoma je, pored Karmela, u Atlantu poslala i zaštićenog "pika" prve runde 2022. godine.

Šruder je posle pet godina napustio Atlantu i preselio se u Oklahomu Foto: Tanjug/Ap

Takođe, u trejd je bila uključena i Filadelfija, kojoj je Oklahoma prosledila Muskalu, a dobiće bivšeg igrača Mege, francuskog kombo beka Timotea Luvavua (23), čiji će dosadašnji saigrač Džastin Anderson karijeru nastaviti u Hoksima.

Deluje da je u čitavoj priči najbolje prošao Tander, jer se, kao prvo, oslobodio "jakog" ugovora Entonija (73 miliona), a sem toga je i dobio proverenog plejmejkera Šrudera, koji će sasvim sigurno rasteretiti određenih zadataka u organizaciji igre prvu zvezdu Rasela Vestbruka.

Podsetimo da je Oklahoma zadržala sjajnog Pola Džodža, pa će i naredne sezone ovo biti ekipa spremna da napadne najviši plasman.

VIDEO: Da LeBron nekoga izblokira je normalno ali da ga neko ovako ponizi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA