≫ 

Malkolm Dilejni opet zapalio Delije pričom o Zvezdi, usput je prozvao Pešića zbog treninga!

Amerikanac je pravi zavisnik od Tvitera i koketiranja sa navijačima

  • 6

Već godinama je Malkolm Dilejni želja navijača Crvene zvezde, koji ne propuštaju priliku da ga na Tviteru prizivaju.

Ovog leta se mnogo licitira sa imenima klubova, Dilejnija su mediji selili u Efes, što je on demantovao prozivkom na društvenim mrežama, rekavši da ovaj klub ima samo 10 navijača.

Prizivali su ga navijači Efesa, zatim i Barselone, čiji su fanovi poručili da će popričati sa Svetislavom Pešićem uz poruku da bi mogao da trenira samo popodne.

- Njah, Pešić ima dva treninga dnevno čak i kada je u toku plej-of - našalio se Dilejni podsećanjem na strogost i disciplinu koja vlada kod našeg stručnjaka.

Onda su ga navijači Zvezde pecnuli posle tvita u kom je poručio da voli nove izazove, porukom dobrodošlice u klub, što je on objavio.

Nema sumnje da mu je Zvezda neostvarena želja, pošto je i u NBA pričao samo o Beogradu kada su ga pitali za evropsku košarku.

- Hmm.. šta je bilo najluđe što sam video tamo? Nikada nisam bio u situaciji da osetim pretnje jer FIBA dosta dobro reguliše situaciju sve vreme dok sam igrao u Evroligi. Ali, kada sam igrao u Beogradu, u Srbiji, tamo sam naišao na najstrastvenije navijače koje sam video u životu. Ti navijači Zvezde su ekstremni. Za njih je to život ili smrt! Igrajući u areni pred 23.000 takvih ljudi je prilično težak zadatak - opisao je novobeogradski pakao sjajni američki košarkaš.

VIDEO: Šta košarkaška legenda kaže o pobedi vaterpolista

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија Београд ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

    28. jul 2018 | 11:08

    Делије Север...биле и биће број 1... Са нама се може све што пожели,да полете рибе и запливају птице,јер за нас само ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ,ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ!!!

  • NA NOVOJ ADRESI

    28. jul 2018 | 11:14

    Jes vala,sve su njega pitali u NBA ZA EVRO LIGU I EVROPOSKO TAKMICENJE. IGRO RAZVOJNU LIGU U SAD DSU NJEGA PITALI... JUTARNJE SALEE OD RANOG JUTRA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA