≫ 

Dok Zvezda traži pleja, Markus Vilijams "razbija" u Americi: Miljenik Delija dao 25 poena u najpopularnijoj letnjoj ligi

Dru Liga se zahuktala, tu su De Rozan, Klarkson, Jang, ali je bivši plej crveno-belih izdominirao

  • 8

Leto je na području Los Aneđelesa, već tradicionalno, rezervisano za najopularniju zanimaciju pojedinih NBA zvezda koje polako kreću sa zagrevanjem za predstojeću sezonu preko sada već čuvene "Drew League".

>>> Miljenik Delija se zaneo, objavio "fotku" sa devojkom u vreloj akciji

Uglavnom su to košarkaši rodom iz Los Anđelesa, poput Demara De Rouzena, rođenog u opasnom Komptonu, novi igrač San Antonija je zaigrao za tim Nika Janga u tandemu sa Džordanom Klarksonom (i oni su rodom iz Los Anđelesa), i izazvao najviše pažnje ovih dana.

Međutim, i jedan nama dobro poznati lik obeležio je prethodni takmičarski dan - bivši plej Zvezde i miljenik navijača beogradskog kluba Markus Vilijams (32), koji godinama ne propušta utakmice u Dru ligi.

On je sa 25 poena i 6 asistencija najviše doprineo da njegov tim "Nation Wide Souljas" savlada "Black Perals Eelite" rezultatom 84:73 i održi ekipu u samom vrhu lige.

Vilijamsu je pripao epitet igrača utakmice, igrao je kao u najboljim danima, "rešetao" je za tri poena odakle je nanosio najviše štete rivalu. Naravno, u nešto laganijem ritmu, pošto je glavni cilj čitave lige i svih onih koji dolaze pre svega dobra zabava, ali i solidna košarka.

Sigurno će Zvezdinim navijačima zaigrati emocije kada vide kako Vilijams i danas radi ono što je tako dobro radio u dresu crveno-belih, koji ovih dana upravo "jure" igrača na poziciji plejmejkera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    5. avgust 2018 | 11:07

    Vilijams je, po meni, najbolji strani igrac koji je igrao na nasim prostorima. Da je karijeru shvatao ozbiljnije, da nije imao glupavih ispada, bio bi paklen igrac, sigurno bi bio standardni clan nekog NBA tima.

  • Jaka

    5. avgust 2018 | 12:36

    Markus i Rocesti su najbolji stranci koji su igrali u zvezdi.

  • Ja sam

    5. avgust 2018 | 11:32

    Kakva se odbrana igra tamo i ja bio ubacio barem 20

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA