Zvezda ima strašne centre, borićemo se za svaki minut: Cirbes izneo prve utiske po povratku u klub!

Pored Nemca, crveno-beli su centarsku liniju pojačali sa Majklom Odžom i Dušanom Ristićem

  • 24

Uoči početka priprema za sezonu 2018/2019 Majk Cirbes je obavio neophodne preglede. U razgovoru za klupski sajt otkrio je da je veoma uzbuđen zbog povratka u redove starog-novog kluba.

Prvi utisci su bili takvi da je utisak svih takav da se čini kao da nikada Nemac nije ni odlazio iz kluba. Razgovor je tekao potpuno spontano, uz puno osmeha i internih šala.

>>> Zvezda dovela pleja koji je prošle godine ubacio Partizanu 23 poena! (FOTO) (VIDEO)

Vidno preznojen nakon trčanja pod opterećenjem Majk Cirbes je govorio za klupski sajt.

- Naravno da možemo da kažemo da sam se vratio kući, ja sam to oduvek i pričao da je Crvena zvezda moja kuća. Mnogo stvari mogu da kažem o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali mislim da je rečenica koja obuhvata sve što bih želeo da kažem, vratio sam se kući - istakao je Cirbes, a potom dodao:

- Veoma sam srećan zbog povratka. Svakog leta sam dolazio u Beograd, bilo je tako i ovog leta. Čim se ukazala mogućnost da se vratim u klub, to se odmah i dogodilo -  rekao je nemački centar.

VIDEO: Nebojša Čović otkriva: Može li Zvezda u Evroligu naredne sezone?!

Prošlo je dve godine, ali Cirbes i dalje prepoznaje lica u klubu:

- Malo kada razmislim čini mi se da je Laza (Branko Lazić) jedini koji je ostao u timu iz mog prvog perida u crveno-belom dresu. Naravno, tu su i članovi stručnog štaba, menadžment kluba... Evo na primer Laka je tu - pokazao je Cirbes u pravcu ekonoma prvog tima Crvene zvezde, a onda nastavio:

- Trener i saigrači jesu novi i zbog toga mislim da u ovom trenutku ne treba puno da pričamo i da podižemo očekivanja na previsok nivo. Menadžment kluba je baš kao i svake prethodne sezone formirao odličan tim. Sledi nam ulazak u dvoranu, mnogo rada i zaista verujem da će ovo biti odlična sezona za nas - rekao je Cirbes.

Centri Zvezde, Odžo i Cirbes spremni za izazove nove sezone; Foto: KK Crvena zvezda

Nemački centar je na testiranjima bio zajedno sa Majklom Odžom pa je to bio šlagort da prokomentariše roster crveno-belih:

- Jedino što smo za sada razgovarali Odžo i ja je bilo da zaista moramo da napravimo sliku sa ovog mini-okupljanja. Deluje mi da će biti teško na treninzima sa njim. Mislim da generalno imamo odličan tim, a osvrnuću se posebno na centarsku liniju.

- U rosteru su pored mene dva veoma dobra centra. Biće veoma teško za sve nas, ali to je odlično za tim. Borićemo se na treninzima za svaki minut na terenu i to garantuje da ćemo svakog dana napredovati - zaključio je povratnik u redove Crvene zvezde Majk Cirbes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćolac

    11. avgust 2018 | 13:03

    Nova vest vraća se Saša Pavlović sa pecanja u Patlidžan !

  • Tu smo

    12. avgust 2018 | 03:17

    Taj genijalac bez adrese gusi svaki dan. Idi na neku utakmicu svog malog tima micko, ubi te internet.. Kad vas Zvezda bude pocepala napravices huliganski pir, pocupac kablove po kuci.. naravno da ne cuju keva i cale.. dodji na stadion, u halu, tu smo mi majstore.

  • Dorćolac

    11. avgust 2018 | 12:57

    Kada nas glodari kritikuju to znači da imamo odlične igrače. Samo veliki klubovi kao Zvezda imaju filijale da uigravaju mlade košarkaše a to su FMP, BORAC a uskoro će naša filijala biti i partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA