≫ 

Jokić na listi 5 najboljih centara NBA: Srbin iza sebe ostavio mega-zvezde, a jedan segment ga delio od još boljeg plasmana!

Amerikanci cene umeće mladog Somborca

  • 14

Najplaćeniji srpski košarkaš u NBA Nikola Jokić po prognozama stručnjaka najbolje košarkaške lige sveta nalazi se među 5 najboljih centara čitave lige.

>>> Amerikanci zbog Jokića sad znaju da Nikola nije žensko ime!

Tako je specijalizovani košarkaški sajt Hoops Hype,  napravio listu od 30 centara za koje veruje da će obeležiti predstojeću sezonu NBA lige.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nikola Jokić na 5. mestu te liste pa su ispred njega samo Karl-Antoni Tauns iz Minesote, francuski košarkaš Rudi Gober iz Jute, centar Filadelfije Džoel Embid i Entoni Dejvis iz Pelikansa.

Srpski košarkaš bolje je plasiran od recimo Demarkusa Kazinsa, braće Gasol, Litvanca Valančijunasa, Enesa Kantera, Vučevića, Dvajta Hauarda i ostalih.

Amerikanci objašnjavaju da je Nikola za kratko vreme pokazao da može mnogo i da je budućnost Denvera i čitave lige, ali da mora da popravi igru u odbrani, zbog koje nije trenutno među top 3 igrača ove liste.

Da podsetimo, Jokić je u prethodnoj sezoni beležio 18.5 poena u proseku uz 10.7 skokova i 6.1 asistenciju, uz to, potpisao novi petogodišnji ugovor sa Denverom po kojem će zaraditi oko 150 miliona dolara.

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Mile

    29. avgust 2018 | 09:48

    Igraj ti sine za te tamo tvoje i ovako si se odrekao od nas!

  • Debeli

    29. avgust 2018 | 09:43

    Suvišno je više davati mu medijski prostor.. Sve najbolje mu želimo al nas više ni ne zanima.. Mislim da većina deli mišljenje..

  • iskreno

    29. avgust 2018 | 11:04

    Dzaba kad nije covek.. od kako je odbio da igra za srbiju ne pratim ga a kamoli nesto drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA