Basketaši rešeni da sruše prokletstvo Evropskog prvenstva: Bulut i ekipa napadaju jedini trofej koji im nedostaje! (VIDEO)

Vreme je da se osvoji Evropa!

  • 0

Evropski šampionat u basketu 3x3 održaće se od 14. do 16. septembra u Bukureštu u Rumuniji, a naša reprezentacija napašće jedinu titulu koja joj nedostaje.

Mušku reprezentaciju činiće Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović, inače najstandardniji tim koji nas već dugo predstavlja, a van reprezentativnih obaveza nastupa kao Novi Sad.

Nakon četiri titule svetskog 3×3 šampiona, od kojih su poslednju osvojili u junu na Filipinima, naši basketaši pokušaće da osvoje jedinu titulu koja im nedostaje u karijeri.

 

Veliki pehovi obeležili su prethodna učešća našeg tima na Evropskom prvenstvu, izmicale su finalne pobede, gubili su se praktično dobijeni mečevi...

Pre dve godine, Slovenija nas je srušila u finalu sa 19:17, dok je 2017. u polufinalu bila kobna Letonija, koja sada brani trofej. Naš tim je posle tog poraza ostao i bez medalje u meču za treće mesto, jer se nije oporavio od tog duela.

Reprezentativci utakmice u grupi A igraju u petak 14. septembra, od 16.00 rival će biti ekipa BiH, u 20.00 rival je Španija.

Nokaut faza kreće 16. septembra od 12.40 od četvrtfinala, a finale se igra u 19.05.

VIDEO - Bulut za Telegraf o novoj sezoni, Olimpijskim igrama i rivalstvima u basketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA