≫ 

Lebron će, baš kao i Džordan, i zvanično igrati protiv vanzemaljaca: Snima se nastavak legendarnog Space Jam-a! (FOTO) (VIDEO)

Monstrumi dolaze, Kralj i Duško Dugouško su spremni

  • 1

Kao što je ranije bilo i najavljeno, film "Space Jam" dobija nastavak u kojem će Majkla Džordana zameniti NBA superstar Lebron Džejms, koji je i zvanično potvrdio učešće u ovom projektu. 

Tako će Kralj Džejms morati da izađe na kraj sa monstrumima, za koje se priča da će ovog puta biti iz Golden Stejt Voriorsa, baš kao što je to uradio Džordan pre 22. godine zajedno sa Duškom Dugouškom i Šašavom družinom.

>>> Zvezdino pojačanje od 700.000 evra ni na klupi: Evo zašto Kafu nije bio u protokolu protiv Napolija!

Producenti su objavili sliku na kojoj se može videti da će u filmu igrati Duško Dugouško i LeBron Džejms, kao i da će producent biti Rajan Kugler (producirao "Crnog Pantera"), a režiju potpisuje Terens Nens.

Još uvek se ne zna puno detalja o filmu, osim da snimanje kreće naredne godine, a u bioskopima Space Jam 2 možemo očekivati 2020. godine.

Ovom filmu naročito se raduje nešto starija generacija koja je 1996. godine uživala u ostvarenju, koje mlađi svakako treba da pogledaju kako drugi deo ne bi dočekali "neobavešteni".

Printscreen: Instagram/KingJames

 
 
 
View this post on Instagram

👀👀👀 #JustAKidFromAkron 👑 X #ToonSquad 🥕 @springhillentA post shared by LeBron James (@kingjames) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kroka

    20. septembar 2018 | 17:48

    Imao sam 11 godina kada je izasao prvi deo i bio potpuno raspamecen Jordanom i Looney Tunes ekipom. Sada imam 33 i jednako sam uzbudjen zbog nastavka sa LeBronom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA