≫ 

Bogdanović operisao "nelagodnost", pauzira najmanje mesec dana! (FOTO)

Posle problema sa kolenom koje je imao na meču sa Estonijom, lekari su procenili da je nova intervencija neizbežna

  • 1

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović posle novih problema sa kolenom koje je osetio na utakmici između Srbije i Estonije, operisao je koleno u Americi, a prema prvim procenama očekuje se da bude van terena najmanje mesec dana. 

Bogdan je operisan u Njujorku, a reč je o artroskopskoj intervenciji.

>>> Bio sam na suncu, na reci, sa konjima: Jokić objasnio Amerikancima koliko mu je značilo leto u Somboru! (FOTO)

Tako će srpski košarkaš morati na novu pauzu jer je na kraju sezone već morao "pod nož" kako bi problematično koleno izlečio. Ipak, na meču sa reprezentacijom osetio je "nelagodnost" zbog koje ga je selekjtor Đorđević odmah izveo van igre, i to posle samo tri odigrana minuta.

 

 

Popularni Bogi će, prema rečima američkih novinara biti van terena između 4 i 6 nedelja, tokom kojih će propustiti pripreme Sakramenta za novu sezonu.

Kako je zbog intervencije propustio tradicionalni NBA Dan medija, Bogdan se javio na Instagramu i napravio šalu na svoj račun, uz poruku da se oseća dobro.

- Dan medija je bio baš zabavan ove godine! Zaboravio sam da vam kažem, artroskopija je protekla dobro i sada je vreme za oporavak - poručio je šuter Srbije iz bolnice. 

Da podsetimo, Bogdanović je u "ruki" sezone prosečno beležio 11,8 poena, 3,3 asistencije i 2,9 skokova na 78 odigranih mečeva.

 

VIDEO: Bogdan Bogdanović za Telegraf.rs: Sada sve postaje jasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    25. septembar 2018 | 08:42

    Sad mu ameri nece dati da igra za reprezentaciju vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA