Kakav tandem Nedović-Džejms, a tu je i Micov! Srbi izdominirali za Armanijevo prvo finale sezone (VIDEO)

Paklena spoljna linija "manekena" razbila Brešu

  • 2

Košarkaši Armanija i ove sezone "pucaju" na najviše ciljeve, veliki novac opet je uložen u igrački kadar, a čini se, makar prema uvodnim utakmicama, da je ovoga puta napravljen pravi izbor igrača.

>>> Planeta je konačno upoznala NBA Dončića: Luka očarao Amerikance debitantskim majstorijama! (VIDEO)

Kada to kažemo, mislimo na sjajni bekovski par Nemanja Nedović - Majk Džejms, koji su praktično sami razbili Brešu i odveli ekipu u finale Superkupa.

Srpski reprezentativac bio je najbolji sa 23 poena, sedam asistencija i četiri skoka, Džejm ga je pratio sa 17 poena, a odmah iza Micov sa 12 poena i sedam skokova.

Nisu igrači Breše imali rešenja za raspoloženi trio koji će, to je jasno, biti udarna napadačka opcija ekipe u nastupajućoj evroligaškoj sezoni.

Armani se peti put uzastopno plasirao u finale italijanskog Superkupa, gde ih čeka Torino Lerija Brauna koji je bio bolji od Trenta 81:72.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bilo

    30. septembar 2018 | 20:02

    Mislim da bi Nedovic u reprezentaciji trebao da dobije prednost nad Jovicem... nemam nista protiv Jovica al mislim da je Nedovic kompletniji igrac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA