≫ 

Bek Denvera zakucao preko Marjanovića: Bobi i Teo bolji od Jokića u NBA predsezoni (VIDEO)

As Denvera je, doduše, igrao samo 12 minuta, dok je Marjanović zabeležio dabl-dabl

  • 2

Finiš NBA predsezone doneo je duel trojice srpskih košarkaša - Bobana Markanovića i Miloša Teodosića s jedne i Nikole Jokića s druge strane, a igrači Los Anđeles Klipersa su se na kraju radovali pobedi!

Denver je po treći put ove sezone putovao u LA i prvi put je izgubio - 109:103! Podsetimo, Nagetsi su prethodna dva puta bili bolji od Lejkersa.

>>> Posle trijumfa protiv Ulma i na gostovanju u Podgorici Zvezda je puna samopouzdanja otišla u Monte Karlo gde je večeras dočekuje Monako, a kvota na čistu dvojku je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Monako - Zvezda.

Jokić je igao samo 12 minuta i za to vreme zabeležio je četiri poena i tri asistencije.

Donekle i logičan potez trenera Melouna, d ana klupi čuva najbolje, s obzirom na to da će se ova dva tima za nekoliko dana sastaati na početku NBA sezone.

Odbojkašice Srbije već su obezbedile plasman dalje na SP, ali ako savladaju domaćina Japan, oboriće rekord Kubanki iz 1994. od sedam pobeda u nizu na SP. Kvota da će to i učiniti je 1,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za SP u odbojci.

Lajls je sa 15 poena i 10 skokova bio najefikasniji u redovima Denvera. Moris je imao 14, Bizli 12, Hernangomez 11 poena i 12 skokova.

Barton, Milsap, Marej i Heris su igrali samo 12 minuta, a ovaj poslednji je uspeo da ''zakuca'' preko Bobana Marjanovića. Iako je bek.

Marjanović je imao solidnu minutažu u redovima Klipesra!

Za 14 minuta zabeležio je isto toliko poena, 12 skokova i tri blokade. Harel je takođe imao 14 poena, dok je Galinari bio najefikasniji sa 16.

Miloš Teodosić je igrao 15 minuta i za to vreme upisao je samo jednu asistenciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA