≫ 

Srpske legende nisu pomogle Džikiću: Nedović i Micov režirali pad Budućnosti na startu Evrolige!

Ništa od startne pobede za ABA prvake

  • 15
Aleksandar Džikić, KK Budućnost Foto: Budućnost VOLI

Košarkaši Budućnosti poraženi su u 1. kolu Evrolige, u Podgorici je bio bolji Armani sa 82:71 (22:11, 20:20, 15:20, 25:20).

U renoviranoj Morači, Podgoričani su odigrali 1. meč Evrolige posle 15 godina, pred legendama kluba poput Žarka Paspalja, Tomaševića, Kuzmanovića, ali oni nisu bili dovoljna inspiracija protiv Nedovića, Micova i ekipe.

Silovito je tim iz Italije otvorio meč i to je održao do kraja za siguran trijumf, bilo je i 14 razlike, što su Podgoričani istopili, ali nisu imali još snage za novi udarac i preokret.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Micov sa 15 i Nedović sa 14 poena, Klark je predvodio Budućnost sa 22 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZVBGD

    12. oktobar 2018 | 22:45

    Mi smo nekada redovno drali ovaj Armani,bila sigurna pobeda i to 20-ak razlike...A gle ovi,sad su oni fenjeraši umesto manekena iz Milana

  • Kk cz

    12. oktobar 2018 | 22:34

    Pa sad...to im je što im je...izborili se da igraju to takmičenje, ispunili uslove i eto...ništa oni ovde neće uraditi značajno,nego njima može da se desi da zbog igranja EL ne budu ni u plej ofu ABA...zvezdi ne mogu ni prići to se videlo, ove komšije se pokondirile pa im ni sa njima neće lako biti, Cedevita, Olimpija, Mornar, Mega...zvezda će biti prva ubedljivo a Bogami biće „ne guraj se“ za drugo, treće i četvrto mesto...

  • Djenka

    12. oktobar 2018 | 21:41

    Milogorci vi 2 pobede ako budete imali da pevate onu vašu pesmu oj ljepa;)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA