≫ 

Bjelica i Jokić blizu "dabl-dabla", Ukrajinac oduševio Lebrona

Dobra noć za Srbe u NBA predsezoni, Lejkersi imaju potencijalnu senzaciju od igrača

  • 0

Nemanja Bjelica ulazi u dobar ritam pred start NBA sezone. Srpski košarkaš je u trećoj utakmici za Kingse imao vrlo dobar učinak, za 18 minuta na terenu protiv Portlanda upisao je 10 poena (2/4 za dva, 2/3 za tri) i 9 skokova.

Gosti su poraženi rezultatom 118:115, ali su i te kako popravili utisak od pre dva dana kada su pretrpeli debakl na svom terenu od Jute od skoro 40 razlike.

Bogdanovića nije bilo u timu, srpski bek je u procesu rehabilitacije, ali raduju u ekipi sve bolja izdanja Bjelice koji se, kako izgleda, brzo prvikao na novu sredinu od letošnjeg trejda iz Minesote.

Na drugoj strani, Mekalum se istakao sa 21 poenom, Lilard je podbacio sa 7, dok je drugi strelac bio leonard sa 17 poena.

Prethodne noći na parketu je bio i Nikola Jokić čiji je Denver savladao Čikago rezultatom 98:93.

Bila je ovo četvrta pobeda Nagetsa u predsezoni, uz jedan poraz čime je tim iz Kolorada potvrdio solidnu formu uoči nove sezone.

Jokić je bio standardno dobar sa 15 poena i 7 skokova ovog puta, ali i 5 asistencija za 28 minuta.

Geri Heris je bio najefikasniji sa 18 poena, a poen manje ubacio je Džamal Marej.

Kod Bulsa, daleko najbolji bio je povratniku rodni grad iz Milvokija Džabari Parker sa 19 poena.

Lebron i njegovi Lejkersi odigrali su još jedan meč protiv šampiona Golden Stejta, i ponovo zabeležili pobedu, ovoga puta 119:105.

Foto: Tanjug/Ap

Kralj je odmarao za ovu priliku, ali su njegovi novi saigrači upriličili još jedan vredan trijumf nad Voriorsima koji su igrali bez Durenta i Iguadale.

Pobedu tima iz Los Anđelesa obeležio je Ukrajinac Svjatoslav Mihailiuk koji je 14 od svoja 22 poena postigao već u prvoj četvrtini, oduševio sve u hali u San hozeu, naterao Lebrona Džejmsa da mu aplaudira na sjajnoj igri.

U poraženom sastavu Klej Tompson je bio najefikasniji sa 21 poenom.

VIDEO: Greg Popović voli Srbiju ali ne voli da ga po zemlji vozi Paspalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA