Čanak: Pamet nije pratila energiju, nismo mogli da izbegnemo poraz!

Trener Partizana istakao je da njegova ekipa nije odustajala, ali da u nekoliko situacija nisu reagovali pametno

  • 12

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da njegova ekipa nije odustala od preokreta u Baru do poslednjeg momenta, ali da jednostavno nije mogla da izbegne poraz.

- U drugom delu meča je potrošeno mnogo energije za preokret. Nismo odustali do poslednjeg momenta, ali u nekim situacijama pamet nije propratila tu energiju. Imali smo dve-tri prodate lopte u čistim napadima, skinute su neke lopte sa našeg obruča i kada se na to nadoveže Mornar koji je šutirao izvanredno, pogotovo Vranješ, ne zna se koja mu je trojka bila teža od koje, jednostavno nismo mogli da izbegnemo poraz - rekao je trener Partizana.

Partizan je nekoliko puta prilazio na poen ili dva zaostatka, ali nijednom nije izjednačio, niti preuzeo vođstvo.

- U penal završnici je lopta stalno išla na Vranješa. Hteli smo da ide u ruke nekog drugog igrača, ali on je svaki put uspeo da je primi. Pogodio je sva slobodna bacanja i to je to - rekao je trener Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZIKA VALJAK

    15. oktobar 2018 | 12:54

    BOZIC. SAD CANAK. DOKLE VISE OD PARTIZANA NAPRAVILI STE POLIGON ZA POCETNIKE. A HOCEMO TITULU. KAKVU BRE CRNU TITULU. POD HITNO DVA NOVA IGRACA ZA PRVU PETORKU I ISKUSAN TRENER. VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!

  • SASKA KUMANOVO

    15. oktobar 2018 | 13:15

    Da nije odlican strucni stab PARTIZANU CANAK tesko bi pobedio Cedevitu. Nema on kapaciteta da vodi Takav tim kao PARTIZAN. CANAK NEMOZE DA DONESE TITULU. TREBA JAK TRENER. DOSTA POCETNICI U NAS PARTIZAN.

  • DARKO

    15. oktobar 2018 | 11:54

    KAKAV BRE CANAK. NJEGA NI KRKA NE BI UZELA ZA TRENERA. KAKVI EKSPERIMENTI. POD HITNO SKLONITE CANKA. NEKA SE NEGDE DOKAZE PA NEK IZVOLI. NIJE ON ZA PARTIZAN. MILOJEVIC ILI TRINKIJERI AKO HOCEMO TITULU. OVAKO NISTO. NISTO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA