≫ 

Bosanska glava načisto poludela: Nurkić "divljao" protiv Oklahome, "prljavo" startovao na Vestbruka, Džordža udario glavom (VIDEO)

Prenervozan je bio Jusuf, sudije ga isključile pred sam kraj regularnog dela vrlo napetog meča

  • 8

Centar Portlanda Jusuf Nurkić bio je naoštren za Oklahomu koja je gostovala Trejlblejzersima, dva puta je ušao u klinč sa prvim zvezdama Tandera Vestbrukom i Džordžom, pa je meč završio pre kraja posle isključenja. 

Ostali su neki neraščišćeni računi od ranije između Vestbruka i Portlanda, tenzija je bila sveprisutna, a sve je to najviše uticalo na Nurkića koji je prvi bacio "varnice" kada je krajnje nesportski s leđa sapleo Vestbruka, a ovaj mu nije ostao dužan.

Posrnuo je kombo bek gostiju posle starta Nurkića, pa se pridigao i "bodičekom" oborio bosanskohercegovačkog centra na parket. Obojica su zaradila tehničke greške, a sve je eskaliralo u završnici.

Kulminacija napete utakmica usledila je u poslednjim sekundama, i ponovo je Nurkić bio u centru pažnje. Pri vođstvu gostiju 113:111 Lilard je promašio za egal, Nurkić se dokopao lopte, međutim Džordž ga je faulirao.

Nije se to dopalo Jusufu, pa je krenuo i na Džordža, i to glavom, zbog čega je zaradio drugu tehničku, automatski i isključenje, ostavivši drugove na cedilu, a ovi u dodatnih pet minuta pretrpeli poraz.

Pogledajte i tu situaciju, posle koje je Aminu sa dva penala izborio produžetke za Portland.

VIDEO: Lebron Džejms posterizovao Jusufa Nurkća

Veoma važan meč u Evroligi igraju danas (18.30) Efes i Barselona. Direktan duel za 4. mesto i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    8. mart 2019 | 07:43

    Љиго један Босански

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA