NEVEROVATNA SLIČNOST: Upoznajte Predraga Sašu Bogdanovića! (VIDEO)

Kada pogledate video klip nećete imati dilemu da je zvezda Partizana Bogdan Bogdanović naslednik predsednika crno-belih i legende srpske košarke Predraga Saše Danilovića.Srpska košarka je dobila veliku zvezdu za budućnost.

  • 7

Odavno nismo imali priliku da gledamo jednog spoljneg igrača iz Srbije sa lepšim šutem, ulazom, hrabrošću da preuzme odgovornost na sebe.

Možda još od one čuvene generacije Saša Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga... Sada su oni na putu da dobiju naslednika kakav se jednom rađa.

Čini se da bolji trenutak za emitovanje ovog snimka ne postoji!

Ako pažljivo pogledate video zapis primetićete kako Bogdanović izgleda kao da je u njemu sam duh predsednika Partizana Danilovića. Petlja da preuzme odgovornost, pogodi trojku iz nemoguće pozicije, izbori faul i koš... Sve to ima Bogdanović.

Uostalom, gledajte video i uživajte. Pored vas će u njemu uživati i Danilović, ali sigurno i selektor Aleksandar Saša Đorđević, koji sigurno može da računa na dobre igre Bogdana i u dresu nacionalnog tim.

Videli ste protiv CSKA šta je sve u mogućnosti da uradi sa loptom, skoro isto je radio i njegov idol iz detinjstva.

Snimak ispod postoji na Jutjubu od 30. decembra 2013, ali to uopšte nije bitno. Bitna je sličnost između dva velika košarka imena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. januar 2014 | 13:39

    Svaka cast BOGdanu ekstra klasa,ODLICAN covek i borac,sam VRH ALI JEDAN JEDINI I NEPONOVLJIVI LEGENDARNI IGRAC I PREDSEDNIK NAJVECE INSTITUCIJE NA OVIM PROSTORIMA:PREDRAG SASA DANILOVIC !!! ZIVA LEGENDA PARTIZANA I SRBIJE !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Spree

    18. januar 2014 | 13:50

    Danilovic je bio BOG! Iskreno se nadam da ce i BOGdan dostici bar deo njegove karijere. Na dobrom je putu

  • nele011

    18. januar 2014 | 14:47

    SVAKA CAST za Telegraf i ovo poredjenje...momak ima sve predispozicije za fenomenalnog kosarkasa. Hteli ili ne da priznamo, zaista Dule brusi dijamante...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA