Makedonci iskoristili slogan Delija i izvređali UEFA: J... vas Superkup Evrope! (VIDEO)

Nisu navijači iz Skoplja oprostili UEFA

  • 0

Fudbaleri Vardara izbacili su Malme u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a njihovi navijači imali su poruku za UEFA.

Evropska kuća fudbala naredila je da se meč igra na stadionu Mladosti u Strumici, 150 kilometara od Skoplja, iako Vardar ima novi objekat, Arenu Filip II.

>>>Hrvati besne posle novih, još provokativnijih akcija Delija i Grobara: Skrnave nam spomenike Tuđmana, mokre po grbovima! (FOTO)

>>>JEDNOG BACILI S TRIBINE, DRUGOG TUKLI U LOŽI: Navijači Dinama izgazili Spartakove, ruska liga počela brutalnom tučom (VIDEO)

>>>Morača će ovih dana biti grobnica Partizana: Varvari su ovim transparentom odgovorili Grobarima za provokacije u Humskoj (FOTO)

Razlog? UEFA ne želi da se igraju mečevi na stadionu do Superkupa Evrope 8. avgusta, kada će se Real i Mančester junajted sastati u prestonici BJR Makedonije.

Pisao je Vardar apele UEFA, gde je obrazložio koliko se ulagalo u tim i novi objekat i promociju fudbala, ali je sve bilo uzaludno.

Zato su Komiti, navijačka grupa koja prati klub, rešili da uz transparente "UEFA mafija" i "J... vas UEFA Superkup" iskažu revolt.

Na kraju, sve im je bilo slađe, jer se Vardar zainatio i posle 0:1 preokrenuo na 3:1 protiv Malmea, koji je neočekivano izbačen iz Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA