Krupna Ruskinja uletela u korteo Delija, odgurnula bubnjara i počela da se svađa i viče: Ludilo od snimka iz Krasnodara (VIDEO)

Neverovatna situacija koja je počela masovno da se deli na stranicama posvećenim navijačima širom sveta

  • 13

Crvena zvezda je imala sasvim pristojnu podršku na gostovanju u Krasnodaru na prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je poražena sa 3:2 i ima solidan rezultat pred revanš, a Delije su želele da pokažu svoju snagu i korteom kroz ulice grada na putu do stadiona.

>>> Milojević je bio surovo realan o srpskom fudbalu na pitanje zašto se Zvezda nije snašla u Krasnodaru od starta (VIDEO)

>>> SPREMA SE INVAZIJA DELIJA: Marakana će biti mala za revanš sa Krasnodarom!

Na jednom od snimaka kako Delije idu ka Krasnodar areni, zabeležen je i interesantan momenat, kada se među navijačima Zvezde našla i jedna starija Ruskinja, koja je čak došla do samog jezgra grupe.

Sudeći po njenim rečima, tražila je nekakav telefon, očigledno je sumnjala da ga je neko od Delija uzeo, i čak je i odgurnula bubnjara, a zatim se svađala sa još jednim momkom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kurta

    18. avgust 2017 | 08:57

    Nista novo sto ove zvezdine kukavice idu u coporu i onda dodje neka strina i rastera ih ko zeceve ..hahaha koja bruka koja sramota rabrih delija hahahahahhahaha

  • Ник

    18. avgust 2017 | 09:04

    Оста баба без телефона

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    18. avgust 2017 | 07:27

    Браво делије Лјепо јој момак рекао немој да вичеш,, на мене,,,браво неки би одма ударали па иако је женско!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA