FLEŠ SA MARAKANE: Sever praktično rasprodat za BATE, Zvezda mislila i na navijače iz unutrašnjosti!

Crveno beli spremili i kontigent karata za navijače iz unutrašnjosti, očekuje se da bude prodato još 10.000 paketa ulaznica

  • 0

Crvena zvezda je ostvarila veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope.

Kao što je poznato, crveno beli su tako obezbedili duele protiv Arsenala, Kelna i BATE Borisova, a upravo će ekipa iz Belorusije biti prvi rival srpskom vicešampionu u četvrtak od 21.05.

>>>MILOJEVIĆ PRED BATE: Vratili smo se tamo gde pripadamo! Naš mentalitet je takav da se brzo zadovoljimo postignutim!

Od trenutka kada su karte puštene u prodaju, interesovanje je bilo ogromno. Navijači su čekali u "beskrajnim" redovima kako bi stigli do ulaznica i nema sumnje da će na stadionu "Rajko Mitić" svakog protivnika dočekati paklena atmosfera.

Očekivano, severna tribina stadiona je praktično raprodata, dok je za ostale tribine ostalo još karata, ali Crvenu zvezdu sigurno očekuje podrška 45.000 navijača.

Foto: Marko Todorović
Foto: crvenazvezdafk

Neće ni gosti iz Borisova biti bez podrške. Naime, u Beograd dolazi 100-150 navijača iz Belorusije, koji će iz bezbednosnih razloga biti smešteni na delu tribine između istoka i juga, u popularnom "kavezu".

U Crvenoj zvezdi su mislili i na navijače koji dolaze iz unutrašnjosti, pa je obezbeđen kontigent karata kako bi mogli da kupe ulaznice na dan utakmice.

Navijači crveno-belih su želeli da se obezbede i za ostale utakmice pa je vrlo brzo rasprodato 20.000 kompleta karata, a očekuje se da bude prodato još 10.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA