Firmaši prepevali pesmu Delija da bi isprozivali navijače Zvezde na Marakani! (VIDEO)

Zbog navodne saradnje sa policijom navijači Zvezde se našli na meti Firme

  • 28

Uvredljive pesme su standardan deo navijačkog repertoara. Bilo da se radi o navijačima Zvezde, Partizana, Vojvodine, Rada ili bilo kog drugog kluba, "prozivanje" rivala je uvek u "modi".

Nebrojeno puta su jedni drugima bili inspiracija, a tako je bilo i u nedelju na meču Crvene zvezde i Vojvodine.

>>>GDE STE DANAS, MAJSTORI? Delije novom pesmom isprozivale sve navijače Zvezde koji su kupili karte za Arsenal! (VIDEO)

Godinama unazad, navijačka grupa Firma je na udaru Delija i Grobara, a posebno je to bio slučaj kada su im pre nekoliko sezona navijači Zvezde oteli skoro sve zastave i to su često isticali u kasnijim mečevima.

Delije su ih prozivale pesmom na melodiju pesme ''Ćiribu, ćiriba'', koja je standardni deo repertoara Firme, a ovoga puta su i navijači iz Novog Sada uzvratili istom merom na Marakani.

Ovog puta navijači Vojvodine su posvetili pesmu Delijama i njihovoj navodnoj saradnji sa policijom, prozivajući ih da će u Evropi imati zaštitu policije na gostovanjima. A sve to na melodiju ''U sezonu novu kreće''.

- U Evropu kada uđe, mala k... ciganska, ići ćete svuda, biće vam do jaja, pratiće vas murija - glasi pesma koju su Firmaši pevali na Marakani.

Pogledajte i kako izgleda pesma u originalnom izdanju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    25. septembar 2017 | 17:43

    Firme nema više,to znaju svi

  • luka

    25. septembar 2017 | 17:00

    koja firma? pa jel oni jos uopste postoje?jedino ako su sasili nove zastave :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Scarecrow

    26. septembar 2017 | 07:52

    Upad u Zeleznik (100 ljudi) - privedenih 0. Upad na stadion u KG i otimanje zastava - privedenih 0. Upad na stadion partizana - privedenih 0. Ubijen grobar od 18 godina - privedenih 0. Moze neka akcija (van stadiona..) gde je ucestvovao veci broj delija, a da vam je 1 clan priveden? Hvala Pa da li ste vi nevidljivi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA