Godinama su Delije čekale ovu pesmu na Marakani: Kad je zagrmela protiv Arsenala, nema Zvezdaša kome nije ustreptalo srce! (VIDEO)

Mnogima su probuđene stare uspomene, jer su odrastali uz taktove pesme koja je urađena po taktovimala argentinskih navijača

  • 0

Navijači Zvezde napravili su spektakularnu atmosferu na utakmici protiv Arsenala, gde su se posebno istakli koreografijama, kojih je bilo dve, po jedna pred početak svakog poluvremena.

>>> Vilšir se posle Zvezde setio Partizana (VIDEO)

>>> Petr Čeh je o Zvezdi i Delijama govorio sa neviđenim poštovanjem: Najteža utakmica do sada, bilo mi je fantastično na terenu! (VIDEO)

>>> Navijač Arsenala prekinuo intervju da bi aplaudirao Delijama: Ovakvo navijanje nisam video u svom životu (VIDEO)

Pesma nije prestajala čitavih 90 minuta, ali ni pola sata nakon utakmice, kada je na Severu ostala najvernija ekipa, koja je imala svojevrsno ''treće poluvreme''.

I navijači Arsenala su pokazali respekt prema Delijama i svemu onome što su prikazali tokom meča, a na Severu je jedna pesma posebno dominirala, i pred kraj utakmice, ali i pola sata nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

U pitanju je stara pesma ''Sad na gol Zvezda'', koja se nikada nije pevala na tribini do pre nekoliko dana, kada je premijerno izvedena na utakmici protiv Mačve iz Šapca.

Sada je imala i svoju evropsku premijeru, pred 52.000 navijača. Ona je razgalila mnoge Delije, naročito one starije, i pevali su pesmu iz srca.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Poslušajte i pesmu u originalu koju izvodi La Mosca Tse Tse:

>>> Najemotivnija scena posle Arsenala: Dečak u suzama došao kod Borjana, a ovaj mu je dao poklon za ceo život (VIDEO)

>>> Pitali smo Volkota o Delijama i atmosferi na Marakani: Bilo mi je fenomenalno, veruj mi! (VIDEO)

>>> Engleski novinari u transu zbog Marakane: Bio sam na 4 kontinenta, na stadionu Acteka, ali ovo... (FOTO)

>>> Marakana se ispraznila, na tribinama su ostale samo najvernije Delije, a onda je počelo treće poluvreme protiv Arsenala (VIDEO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA