≫ 

Sačekuša za Kelnove ultrase na aerodromu: Divlje horde stigle u Beograd! Pretili, sakrivali lica, u pratnji policije krenuli ka centru grada! (VIDEO) (FOTO)

Bili smo jedini sa kamerom kada su dva aviona vanrednim letom iz Kelna sletela na aerodrom Nikola Tesla krcata navijačima

  • 70

Foto: Telegraf

Kelnove Divlje horde su u Beogradu! Kamera Telegrafa bila je na licu mesta kada je glavna grupa navijača ''Jarčeva'' stigla na aerodrom Nikola Tesla, a oni nisu bili prijateljski raspoloženi kad su videli da ih snimamo.

Dva vanredna aviona poletela krcata navijačima Kelna poletela su iz ovog grada jutros i sletela su u Surčin u 10.00 i 10.20. Nakon što su se okupili, izašli su na aerodrom, gde ih je čekalo nekoliko autobusa, koji su ih transportovali ka centru grada pod pratnjom policije, a čak je bilo i pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) pod punom opremom sa dugim cevima.

Foto: Telegraf

>>> Nemački mediji najavljuju pakao na Marakani: Keln gori u grotlu agresivnih navijača, ne želimo da citiramo šta su nam pevali fudbaleri Zvezde! (VIDEO) (FOTO)

Iako nemački navijači nemaju preterani ugled na ultras sceni Evrope, može se reći da su navijači Kelna izuzetak i da imaju ozbijniju reputaciju, naročito njihova glavna grupa Divlje horde, koja je imala manji okršaj sa Delijama i u Nemačkoj.

Da nisu obični simpatizeri, poput likova koji su došli dan ranije da popiju koje pivo u Skadarliji, obiđu Beograd i odu na utakmicu, dokazuje i njihovo ponašanje na aerodromu, ali i odevni stil.

Uglavnom su svi bili obučeni u crnu odeću, neraspoloženi za bilo kakvu priču, a neki čak i neprijateljski nastrojeni čim su videli da ih snimamo, pa su u pravcu naše kamere uporno pokazivali ''srednjake''. Čak i kada bi okrenuli leđa kameri.

Foto: Telegraf

Neki od njih nisu želeli ni da budu snimljeni, krili su identitet stavljanjem ruke preko lica ili su ga prekrivali odećom. Bilo je i onih koji su jasno isticali šalove, klupske trenerke i slično, pa je veoma moguće da su avioni bili podeljeni, da su u jednom došli ultrasi, a u drugom prijatelji kluba i ''simpatizeri''.

Foto: Telegraf

Obeležja kod ultrasa nisu bila uočljiva, a na sebi su imali rančeve, u kojima su verovatno i zastave i obeležja. Što samo dovoljno govori u prilog tome da su u pitanju navijači koji su svesni da su došli na tuđu teritoriju i jedan od najneprijateljskijih terena u Evropi.

Navijača Crvene zvezde nije bilo na aerodromu, ali i da su pokušali da napadnu pristalice Kelna, to verovatno ne bi bilo moguće zbog velikog broja policijskih snaga u punoj ratnoj opremi.

Pogledajte kako je izgledao dolazak Kelnovih ultrasa u Beograd:

Očekuje se se grupa od oko 5.000 navijača Kelna u toku dana skupi u jednom delu Beograda, kako bi odatle autobusima bili prevezeni do Marakane.

Zbog bezbednosnih razloga kapije stadiona su otvorene tri sata ranije, a zaključaće se pola sata pre početka meča. Kelnovi navijači će ostati na Marakani i 90 minuta po završetku meča, kako bi bezbedno bili vraćeni sa stadiona.

Obe ekipe jure pobedu za prolaz u narednu fazu takmičenja, dok Zvezda može i remijem do evropskog proleća, ukoliko BATE ne napravi čudo i pobedi Arsenal.

Upoznajte i bliže glavnu grupu navijača Kelna:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    7. decembar 2017 | 13:23

    Ja sam grobar al ko jebe nemce.. Ima cigani da ih prebiju i na terenu i van njega

  • Miroslav

    7. decembar 2017 | 13:23

    'Će dobiju batine!

  • ....

    7. decembar 2017 | 13:57

    Poslužite naše goste 'pogačom soli i rakijom, pokažite im gde su došli, ovo je Srbija, zemlja domaćina, kulturnih ljudi, pravoslavne vere, manite se motki, tuča, razbijanja glava, to prepustite necivilizovanim ljudima, pokaži im kako treba, u našu su kuću došli...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA