Navijači BiH poručili Robiju: Budi dobar kao u Zvezdi 1991. godine!

Motivišuća poruka "Fanatikosa" za novog selektora navionalnog tima

  • 9

Navijači Bosne i Hercegovine okupljeni u grupu "Fanatikosi" poželeli novom selektoru reprezentacije Robertu Prosinečkom da kao trener ostvari isti uspeh kao i sa Crvenom zvezdom 1991. godine.

>>>Zaboravljeni snimak posle Đenove: Pogledajte kako je Kimi pred TV kamerama branio Ivana Bogdanova (VIDEO)

Veliki žuti je na selektorskoj klupi nasliedio Mehmeda Baždarevića koji je reprezentaciju vodio od decembra 2014. do oktobra 2017. godine, a kao glavni cilj postavio je plasman reprezentacije na Evropsko prvenstvo. Njegovo postavljanje dalo je povod "Fanatikosima" da se oglase saopštenjem.

- Prateći izveštaje i intervjue, radi se o velikom stručnjaku i treneru, a da li je to tako, ostaje da se vidi. Onaj Robert kog se sećamo kao igrača definitivno spada u vrh svetskog fudbala, ali kao trener možda blizu zlatne sredine. Voleli bismo da nas demantuje i izbori plasman na EURO, ali nećemo ga sada dizati u zvezde da bismo ga sutra osudili.

- Prosinečki je jedan od najvećih igrača ikada sa ovih prostora i nadamo se da će sa BiH ostvariti uspeh poput onog koji je kao igrač imao sa Crvenom zvezdom" - navodi se u saopštenju "Fanatikosa" na Fejsbuk stranici.

Da podsetimo, Prosinečki je u bogatoj igračkoj karijeri nosio je, između ostalih, dresove Real Madrida i Barcelone, a sa Crvenom zvezdom je 1991. godine postao prvak Evrope.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biki

    10. januar 2018 | 21:43

    Secaju se Sarajlije Zvezde. Hvala im. Valjda ce Robert pomoci da se kvalifikujete na evropsko prvenstvo.

  • Roki

    10. januar 2018 | 19:38

    Tesko je na Balkanu biti trener jer igraci nedaju sve od sebe za klubove a posebno Rep, jer cuvaju nogice za klubove gdje zaradjuju veliki novac. Cast izuzecima, ima ih ali jako malo. Robi je super covjek, fudbaler i kao trener se vec dokazao i pred njim je dug put i uspjesi u koje vjerujem da ce ostvarit.

  • Gale

    10. januar 2018 | 21:42

    Zelim uspeg treneru I reprezentaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA