≫ 

Maskirani fantomkama otišli pred tribinu najvećeg rivala i oteli im zastavu, a onda je izbila opšta tuča u hodnicima Kelnovog stadiona (VIDEO) (FOTO)

Burno je bilo u lokalnom derbiju između Kelna i Borusije iz Menhengladbaha, gde su ''Jarčevi'' odneli dvostruku pobedu, i na terenu i na tribinama

  • 6

Kelnu je prijala pauza u Bundesligi i zabeležio je trijumf u 18. kolu i to u derbiju protiv Borusije iz Menhengladbaha. Da su birali, navijači Kelna nisu mogli da izaberu bolji dan za svoju tribinu i klub.

Ostvarili su duplu pobedu, i na terenu i na tribinama, pošto su najvećem rival oteli zastavu u huliganskoj akciji koja je izvedena na ovom derbiju dva ljuta rivala.

Nekoliko maskiranih huligana otišlo je pred tribinu sa navijačima Menhengladbaha, a zatim su im oteli jednu zastavu koja je bila na ogradi i počeli da jure preko čitavog terena dok nisu stigli do svoje tribine, gde su ih ostali navijači oduševljeno dočekali.

Osim te akcije na terenu, viđena je tuča ispred stadiona i u hodnicima Rajnenergi stadiona, gde su se sukobili navijači dva kluba, a zatim i policija proiv njih.

Ne samo da su huligani odneli ''navijački'' trijumf, već su Jarčevi došli do pobede koja može da bude i ključna u opstanku ovog kluba u Bundesligi, jer su je izvojevali golom u 96. minutu, za totalnu ekstazu na tribinama.

Gol odluke postigao je Teodore u 96. minutu za 2:1. Pre toga je Keln poveo preko Sorensena  u 34. minutu na asistenciju Jojića, ali je potom izjednačio Rafael u 69. minutu.

Ipak, na kraju su navijači Kelna mogli da slave tek drugi trijumf svoje ekipe ove sezone, kojim je Keln došao do 9 bodova na tabeli, i sada mu Majnc, koji je u zoni opstanka, beži ''samo'' osam bodova.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Prisetite se i kako su se Delije snašle na ovom stadionu kada je Zvezda gostovala Kelnu u Ligi Evrope, kada su bili upravo na tribini gde su sada navijači Borusije iz Menhengladbaha izgubili transparent:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

    14. januar 2018 | 22:48

    Evo vidite da ni u evropi nije sve tako bajno a vi sam grdite srbiju

  • Bojan

    14. januar 2018 | 22:40

    Ovi mogu tako sa svojima, a kada dodju Delije, nigde ih nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA