MOJE LJUDSKO I ZVEZDAŠKO SRCE JE UZ TEBE, POBEDIĆEŠ! Dule Savić poslao emotivnu poruku Nebojši Glogovcu! (VIDEO)

Podrška za Nebojšu stiže sa svih strana

  • 21

Legendu Crvene zvezde Dušana Savića pogodilo je stanje Nebojše Glogovca, našeg poznatog glumca i navijača crveno-belih koji se bori protiv opake bolesti.

Vest o ozbiljnom zdravstvenom stanju jednog od naših najboljih glumaca, Nebojše Glogovca ozbiljno je potresla čitavu Srbiju, a među onima koji su se javili da mu pruže podršku u trenucima kada vodi najveću životnu bitku, jeste i klub za koji navija i u kojem je bio i član Skupštine.

>>>Nebojša Glogovac bio na pregledima u Nemačkoj, stanje mu se pogoršalo uoči Nove godine

U teškim trenucima, mnogi su se setili njegovih kultnih uloga, pojedine su u čvrstoj vezi sa sportom, naročito ona iz Nebeske udice gde smo saznali kako se postaje šampion.

Kada su zvezdaši u pitanju, najupečatljivija je uloga iz Munja, gde se kao gost pojavio Dušan Savić, nekadašnji legedarni golgeter Crvene zvezde.

Družili su se Glogovac i Savić na snimanju čuvenog filma iz 2001. godine, ali i u smiraj 2017. kada je Zvezda čekala Arsenal.

Tada je Nebojša Glogovac ponovio čuvene replike iz Munja grleći Duleta Savića na Marakani, a ovaj put mu je na tome uzvratila nekadašnja devetka crveno-belih.

Suvišno je i pričati da je Dule Savić obeležio rano detinjstvo slavnog glumca rođenog 1969. godine. Za klub je Savć igrao od 1973. do 1982, kada je otišao u inostranstvo.

Foto: ATA Images

- Mogu da kažem samo da je moje srce uz njega, ljudsko i zvezdaško, verujem da će i u ovoj borbi uspeti da pobedi - rekao je Savić za Telegraf u poruci podrške za prijatelja.

U jednom davnašnjem intervjuu za navijački portal Redstarbelgrade.rs, Glogovac je naveo kako bi voleo da održi predstavu na Marakani, dok je bio kandidat za Skupštinu kluba, kada su ga pozvali ljudi iz Zvezde.

Prihvatio sam sa zadovoljstvom. Doduše, nisam bio na prvoj Skupštini jer sam imao poslovne obaveze, ali to je neka vrsta zadovoljstva i časti, da su me pozvali. Ne znam koliko bih mogao da doprinesem, ne bih voleo da budemo tamo samo manekeni, nego da pokušamo nešto da dobrim idejama razmrdamo - rekao je Glogovac, pre nego što je izneo veliku ideju.

- Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo. Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi.

Inače, njegov čuveni citati iz filma "Nebeska udica" našao se na paroli Delija na istorijskom 143. Večitom derbiju.

Foto: Instagram/crvenazvezdafk, e-stock.us

- Znaš kako se postaje pravi šampion?

- Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš!

Tada je Partizan bio favorit, a Zvezda pobedila posle preokreta sa 3:2 - bio je to i ostao jedini derbi u istoriji na kom je viđen preokret da je jedan tim vodio na poluvremenu, a drugi slavio na kraju.

Svi se nadamo da će iste reči pomoći Glogovcu na identičan način i da će doneti preokret u njegovom zdravstvenom stanju i da će Glogovac pobediti opaku bolest.

VIDEO - Podsetite se Nebojšinog govora pred Zvezda - Arsenal

Daljinac

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    31. januar 2018 | 23:33

    Pozdrav od velikog Grobara! Srbija je uz tebe! Drzi se, ljudino! Respect!

  • Mira

    31. januar 2018 | 15:03

    Ljudino, glumcino, ti predivni covece , MORAS da POPEDIS. Sva ljubav, i sreca ovog sveta upućena je tebi.

  • Zoran b

    31. januar 2018 | 17:20

    I moje srce je uz njega, ljudsko i crne-belo. Zar i u ovakvim prilikama treba pominjati koje je boje srce čoveka. A, iako sam crno-beo, mnogo volim čoveka Duleta Savića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA