Romi napali navijače CSKA koji su krenuli na Marakanu: Žestok sukob na železničkoj stanici!

Sedam navijača Armejaca bilo je u vozu kada su se sukobili sa lokalnim stanovništvom u Mađarskoj na putu između Debrecina i Budimpešte

  • 8

Kako prenose ruski mediji, navijači CSKA, koji su iz Moskve krenuli vozom ka Beogradu na utakmicu protiv Crvene zvezde, sukobili su se u Mađarskoj sa lokalnim stanovništvom na relaciji između Debrecina i Budimpešte.

Do sukoba je došlo prvobitno u vozu, a zatim su navodno na sledećoj stanici ruske navijače napali i lokalni romski kriminalci, navodi se u tekstu ruskog portala.

>>> Tragedija pred meč Zvezda - CSKA: Preminuo ruski navijač!

>>> Ruski novinar se raspisao o Beogradu i bratstvu sa Srbima, Delije će posebno oduševiti moćne reči o Marakani! (FOTO)

Sedam navijača CSKA bilo je u vozu, a kada su ih lokalci sačekali ispred na stanici, zasuli su ih svim i svačim ka delu voza u kome su bili. Navijači CSKA su uzvratili i nastala je tuča, koju su zaustavili pripadnici mađarske policije.

Svi navijači CSKA su uhapšeni, ali su nakon intervencije ambasade Rusije u Mađarskoj svi oni pušteni bez nadoknade i pokretanja postupka i nastavili su svoj put ka Srbiji.

Meč na Marakani igra se od 18 časova, a očekuje se da na stadionu bude oko 1.000 ruskih navijača, kojima će pomoći i navijači Partizana sa kojima su u bratskim odnosima.

VIDEO: Pogledajte i šta su nam navijači CSKA rekli po dolasku u Beograd

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OrthodoxDado CZ-Lj

    13. februar 2018 | 17:23

    Navijaci partizana protv, brata srbina, navijaci zvezde isto tako, jedni uz ruse, drugi put grke... E dragi moji SRBI, zaboravlajte reci svetoga Save, i sta znace ona 4 sociva na nasem grbu... Big cuva srbe srecno danas mojoj ZVEZDANI, a srecno i Partizanu, ajmo srbi ...

  • Mix

    13. februar 2018 | 16:45

    Razbite ih braco Rusi!

  • Bole

    13. februar 2018 | 23:14

    Huligani su svugde isti bez obzira na naciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA