≫ 

Ludilo i odlaganje u Grčkoj: Trener Olimpijakosa završio u bolnici, navijači PAOK-a mu se smeju jer ga je udarila rolnica papira! (VIDEO)

Grci po navici!

  • 6

Divljanja su česta u grčkom fudbalu, ali ovako nešto još nismo videli.

Navijači PAOK-a veruju u titulu, u derbiju je došao ljuti rival Olimpijakos kao gost, a pred duel je priređena velika koreografija u okviru koje su bacane rolne papira.

Kada je sve završeno, jedna rolna je još bačena, dugo se odmotavala i pogodila je trenera Olimpijakosa Oskara Garsiju ispod oka, posle čega je on pao kao pokošen.

Ukazana mu je prva pomoć, duel je odložen, ekipa ga je odvela u svlačionicu, zbog čega su navijači PAOK-a pobesneli, smatrajući da je sve bila simulacija. Kako prenose grčki mediji, potom je završio u bolnici.

Na snimku se vidi i let rolne koja pogađa trenera, tačno pred početak meča, što je potpun skamenilo igrače koji su čekali da duel krene. Fotografije možete pogledati ovde.

Inače, u PAOK-u sada strepe, ukoliko se pokaže da je Garsija zaista doživeo fizičke povrede, kazna se može kretati od 6.000 do 80.000 evra. Uz to, pobeda bi se dodelila Olimpijakosu, PAOK-u bi pretilo oduzimanje tri boda, uz kaznu dva ili tri meča bez publike!

Aleksandar Prijović je bio spreman da počne meč za PAOK, Uroš Đurđević na klupi Olimpijakosa, a koliko je ovo opasno po solunski tim, dovoljno govori tabela.

PAOK ima 52 boda, AEK 50, Olimpijakos je treći sa 46 bodova.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA