Udario Albanac na Albanca: Žestoka tuča navijača na Kosovu! Gosti preskakali ogradu i spašavali se bekstvom preko terena (VIDEO)

Sukob navijača obeležio meč Drenice i Gnjilana

  • 6

Na utakmici između Drenice i Gnjilana u okiru tzv. fudbalske lige Kosova, viđeni su sukobi na tribinama, zbog kojih je meč prekinut na određeno vreme dok se situacija nije smirila.

Došlo je do sukoba dve grupe navijača, a na kraju su gosti iz Gnjilana završili sa zavijenim glavama i telesnim povredama. Prema izveštaju albanskih medija sa kosova, bilo je između 10 i 15 povređeni među gostujućim navijačima.

Sve je počelo kada je neko od navijača Gnjilana pogodio tvrdim predmetom igrača Drenice, Taulanta Dajaka, kada je bio neposredno pored njihove tribine. Usledio je žestok napad domaće publike prema gostima, od kojih su neki pokušavali da se spasu tako što su preskakali ogradu i bežali preko terena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

VIDEO: Pogledajte i kako izgleda kada se u Srbiji potuku navijači:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    6. mart 2018 | 01:14

    Huligani su im vrhunski!Celo pleme krene uigranu dreku kao kad jure za ovcama a ovih 7 cobana trk!Jedino raduje sto ima goreg fudbala nego kod nas!

  • Mrki

    6. mart 2018 | 12:12

    Nije za stoku Fudbal.

  • Desha

    6. mart 2018 | 15:23

    Propaganda.Kao, oni imaju ligu, klubove,sport,oni su prava država,pa naravno imaju i huligane, jel,što je normalno.... Čobani neopevani, pikaju fudbal na njivi,....ma presmešno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA