≫ 

Opšta tuča Delija i Grobara kod Karađorđevog parka: Letele baklje, sevali kaiševi, a onda je usledila panična jurnjava oko Hrama Svetog Save

Usledio je žestok odgovor policije, pa su se izgrednici dali u bekstvo nakon sukoba

Kako Telegraf saznaje, došlo je do velike tuče navijača Zvezde i Partizana, nešto pre 21 čas u Karađorđevom parku u blizini Veterinarskog fakulteta. Oko 30 navijača sukobilo se unutar samog parka, gde su letele baklje na obe strane, navijači maskirani fantomkama imali su i kaiševe, a policija je u velikom broju hitno prišla mestu događaja.

Neposredno pre toga Zvezda je igrala svoju utakmicu na Marakani protiv Napretka iz Kruševca, gde su gosti šokirali lidera prvenstva u 91. minutu. Očigledno su navijači Partizana čekali svoje večite rivale i napali su baš kada su se Delije vraćale sa utakmice.

Ipak, sudeći po rekvizitima jasno je da je u pitanju bila organizovana navijačka akcija, a čim je stiglo pojačanje policije, usledila je opšta racija po parku i po okolnim ulicama oko Hrama Svetog Save, gde su se navijači razbežali nakon intervencije Žandarmerije.

>>> Grobar nožem izbo Deliju: Krvav epilog tuče navijača u Karađorđevom parku

Podsetimo, pre manje od godinu dana, kada su Grobari slavili titulu, upravo na istom tom mestu viđena je opšta tuča Delija i Grobara. Tada su Navijači Zvezde naoružani motkama napali Grobare, koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama.

Pogledajte taj video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    11. mart 2018 | 22:37

    Сад би требало прво да им узму 2 бода за прекид утакмице са Чуком, за овај инцидент који су они направили(подмукло као и увек) још 6 бодова.

  • Boris

    11. mart 2018 | 23:40

    Pa zar kod naše Svetinje da se makljate?! A smeta vam kada se igra utakmica na Veliku Subotu?!

  • putnik

    11. mart 2018 | 22:47

    ovi dogadjaji nemaju veze sa sporto.kada bi vodje navijaca odlezali nekoliko gopdina robije ovo ruglo se ne bi dogadjalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA