≫ 

Redari izbodeni, letele baklje, stadion u dimu: Navijači Marseja napravili potpuni haos u Španiji! (FOTO) (VIDEO)

Još uvek nije poznato hoće li klub zbog ispada navijača biti kažnjen

  • 21

Fudbaleri Olimpika iz Marseja, posle 3:1 u prvoj utakmici, slavili su protiv Atletik Bilbaoa i u drugom meču, 2:1 i prošli u osminu finala Lige Evrope uprkos huliganima zbog kojih je umalo prekinut meč.

>>>Grobar nožem izbo Deliju: Krvav epilog tuče navijača u Karađorđevom parku

Navijači pobedničkog tima pobrinuli su se da ih u Španiji dobro zapamte. Naime, pre same utakmice zapaljen je veliki broj baklji, uz navijanje i urlike napravili su veliku štetu na ulicama grada. Ali to je bio tek početak.

Težak incident dogodio se kada je francuski navijač potegao nož na redare koji su pokušali da ga pretresu pre ulaska na stadion. Bilo je i povređenih, a kako prenose lokalni mediji, reč je o najmanje dve osobe. Redar star 57 godina uboden je u vrat, ali je njegovo stanje, kako se navodi, stabilno.

Pogledajte haos koji su izazvali navijači olimpika iz Marseja:

Huligani su nastavili da divljaju i na samom stadionu jer je navijačima ostalo sasvim dovoljno pirotehničkih sredstava, koje su uspeli da unesu na stadion. U jednom momentu tribine su bile prekrivene dimom, a jedan navijač Atletik Bilbaoa je povređen bakljom koja ga je pogodila sa gornje tribine na kojoj su bili smešteni gostujući.

Da podsetimo, ovo su novi veliki neredi u Bilbau. Pre samo tri nedelje na ulicama graada vladao je potpuni haos kada su navijači ruskog Spartaka došli da podrže svoj klub protiv Atletika.

Alvaro Barrientos
Alvaro Barrientos
Alvaro Barrientos
Alvaro Barrientos
Alvaro Barrientos

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    16. mart 2018 | 00:53

    Ne bi me cudilo da nas srbe kazne za ovo

  • PsihoDelija

    16. mart 2018 | 00:36

    E sad bi voleo da komentar ostave velike SRBENDE koje sede uz kompjutere po ceo dan i pljuju pa nama, navijacima iz Srbije. Kako ih je sramota nas, kako smo miljama udaljeni od evrope, kako sramotimo zemlju. Ajmo sad malo pisite. Ali ne mora samo ova utakmica, moze i ostale u ligi evrope i sampiona. Mada ne znam koliko ste upućeni sta se sve desavalo ove nedelje i prethodne.

  • Crno beli

    16. mart 2018 | 00:30

    Mislim da bi zvezdu i partizan kaznili sa 44 godine zabrane treniranja fudbala. Ma i pes bi nam zabranili da igramo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA