≫ 

Da li ste znali da je Vukašin Golubović iz "Srećnih ljudi" bio vođa navijača? Za mene je Zvezda uvek opcija B!

Popularni glumac Desimir Stanojević pričao je detalje o sportu koji je veoma bitan deo njegovog života

  • 11
Vukašin Golubović, Desimir Stanojević Printskrin: Youtube/Marko4710

Poznati srpski glumac Desimir Stanojević, koji se posebno proslavio ulogom Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi", dao je intervju za magazin Sportskog žurnala, u kome je pričao malo poznate detalje iz njegovog života vezane za sport.

>>> Gde su danas likovi iz serije "Srećni ljudi" i da li su ZAISTA srećni?! (VIDEO)

Iako se nikada profesionalno nije bavio nekim sportom, on je važan deo njegovog života.

Stanojević je ljubav prema sportu stvorio kao navijač Radničkog iz Niša, a na Čairu je bio i vođa "Meraklija".

- Počeo sam kao navijač. Bio sam vođa navijača niškog Radničkog, popularnih Meraklija. Imam čak i sliku negde, kako udaranjem u doboš komandujem navijanje. Kasnije sam počeo da se bavim raznim sportovima.

- Srce pripada Radničkom iz Niša, Crvena zvezda je uvek bila pod B - otkrio je svoje navijačko opredeljenje, a istakao je da posebno uživa u boksu, koji je trenirao u mladosti.

Desimir Stanojević danas; Foto: Uglješa Rašević

- Uvek sam gledao da se razlikujem od mase. Dok su svi išli na fudbal ili košarku, ja sam u Radničkom trenirao boks. Uživao sam u njemu, obožavam ga. Osvajao sam i neke medalje u pionirsko-omladinskoj konkurenciji, ali nije to bilo ništa ozbiljno.

- Koliko sam ga voleo i zapravo živeo, ilustrovaću vam na jednom primeru - nokautirao sam rođenu majku! Ali ne namerno, naravno. Znate kako deca kada dođu sa treninga pokazuju roditeljima šta su naučili. Dođem kuči i kažem mami: "Daj da ti pokažem šta smo vežbali!" Ruka se slučajno omakne i ona se onesvesti od uradca. Celo naselje se sjatilo da pomogne ženi. To mi je prvo sećanje kada kažete boks.

Desimir ističe i da rekreativno igra tenis, da posebno navija za Jelenu Janković, ali i da ne voli vaterpolo, jer sudije često ne vide sve, naročito ono što se dešava pod vodom.

VIDEO: Pogledajte kako Sin Dragan na Zvezdinoj utakmici navija u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA