≫ 

Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)

Tokom puta kroz našu zemlju prema Bugarskoj, gde njihov tim igra utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, hrvatski navijači su imali pravi huliganski pir

  • 77

Hrvatski huligani, ozloglašena navijačka grupa Hajduka iz Splita - Torcida, demolirala je tokom noći pumpu na autoputu u Srbiji kod naplatne rampe Vrčin.

Oni su tokom puta ka Sofiji, gde njihov tim igra protiv Slavije od 18 časova, razbili pumpu na kojoj su napravili pauzu, a takođe su je i pokrali, jer su nje izneli veliku količinu pića koje nisu platili.

Tom prilikom su sprejevima iscrtali grafite Torcide i Hajduka, uz ustaške simbole, a takođe su i počupali kablove sa pumpe, prevrtali kontejnere i kante. Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika.

Hajduk je u prvoj utakmici na Poljudu slavio sa 1:0 i favorit je da prođe u 2. kolu.

Prema izveštajima, kroz Srbiju je prošao ogroman konvoj hrvatskih navijača sa oko 70 vozila, koji je na "usputnom zaustavljanju" u Srbiji ostavio svoj "huliganski pečat". U videu  pogledajte kako je to izgledalo.

VIDEO: Hrvatski navijači isprebijali jedinog Francuza na Trgu bana Jelačića tokom praćenja finala Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pekar

    2. avgust 2018 | 12:31

    Lako je razbiti i pokrasti pumpu nocu u Umcarima.Kad su mangupi i huligani sto nisu svratili na Steko pumpu u gradu i sacekali delije i grobare pa da vidimo kom opanci a kom obojci...Jos kad bi imali m..a za to....

  • Драган

    2. avgust 2018 | 12:10

    А наша полиција где је била

  • Fcrs

    2. avgust 2018 | 12:45

    Mislim da vec znaju da ce morati da se vrate preko pola evrope kuci!! Bice ovo luda noc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA