≫ 

Detalji hapšenja Torcide u Srbiji: Policija je zaustavila 400 huligana, oduzela im sekire, drogu i štangle! (VIDEO)

Huligani koji su pokrali pumpu i napravili štetu, uhapšeni su prilikom povratka

Pripadnici navijačke grupe Torcida iz Splita, koji su demolirali pumpu kod Vrčina u četvrtak na putu ka Bugarskoj, uhapšeni su tokom povrataka kroz našu zemlju nakon pobede njihovog Hajduka nad Slavijom iz Sofije.

U organizovanoj akciji srpske policije, huligani iz Splita su pohapšeni udruženim snagama policije iz Niša i Beograda.

Kako saznajemo, policija ih je čekala na naplatnoj rampi Nais kod Niša, gde je zaustavila više od 400 hrvatskih navijača. Svi su sem trojice prosleđeni u Beograd, dok su trojica zadržana u policiji u Nišu. Kod jednog od njih je pronađena droga, dok su druga dvojica imala hladno oružje.

>>> Telegraf na licu mesta: Ovde su smešteni uhapšeni Torcidaši, 5 marica ih dovezlo u Grocku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaustavili na auto-putu više od 400 hrvatskih navijača, i da je detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.

- U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije.

- Zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana - objasnio je ministar Stefanović.

Ministar je upozorio sve one koji se kreću Republikom Srbijom, i naše državljane i naše goste, da se ponašaju u skladu sa propisima i da poštuju zakone Srbije.

- Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbednost, biće oštro sankcionisano - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fidel

    3. avgust 2018 | 11:56

    Hapsi Milicijo narodna!!!

  • Ljubiša

    3. avgust 2018 | 11:53

    Glupi Hrvati,vraćaju se istim putem...dobro su i prošli jer da su ih prvo zaustavili Grobari i Delije,završili bi u Urgentni...ali to im još nije kasno.

  • Toni

    3. avgust 2018 | 13:18

    Oli će kondolinda reagirati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA