≫ 

Navijač Partizana je živ i nalazi se u teškom stanju (VIDEO)

Pometnju je izazvala informacija posle meča da je nesrećni navijač preminuo tako da su u Humskoj već izrazili saučešće

  • 4

Navijač Partizana, kom je pozlilo na stadionu odmah posle izjednačujućeg gola Bešiktaša, i dalje se nalazi u teškom stanju!

Ovo je rekao portparol Urgentnog centra čiju poruku je novinarima prenela Bilajan Obradović, Partizanov oficir za medije i odnose sa javnošću.

>>> Posle više decenija igra se novosadski derbi u elitnom fudbalskom rangu u Srbiji. Proleter je bolje startovao, ali je Vojvodina favorit s kvotom 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter NS - Vojvodina.

- Pacijent je u teškom stanju, primljen je na odeljenje kardiologije Urgentnog centra radi daljeg lečenja - stoji u poruci.

Pometnja je nastala kada se posle prve utakmice plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope pojavila informacija da je pacijent preminio.

Čak su u Partizanu, tokom konferencije za medije, rekli da je navijač umro, a portparol je izjavio saučešće pre obraćanja Zorana Mirkovića i Senjola Guneša.

Podsetimo, reanimacija na stadionu trajala je više od 10 minuta, a u nastavku teksta možete pogledati i video snimljen u trenutku kada je navijaču pozlilo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA