≫ 

Detalji tuče Grobara i Delija koja je odnela jedan život: Privedeno 19 učesnika krvavog okršaja, jedan ima 45 godina!

Horor tuča preplašila sve stanovnike u Bijeljini

  • 36

Posle stravičnog ubistva navijača Aleksandra Pantića u Bijeljini, u nedelju oko 7.30 je tamošnja policija, uz velike mere obezbeđenja, privela 19 posoba u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Huligani su učestvovali u krvavom navijačkom obračunu u petak uveče posle ponoći, kada je u tuči pristalica Crvene zvezde i Partizana tragično nastradao 30-godišnji Aleksandar Pantić, dok je 33-godišnji Boris Kašiković teže povređen.

>>>I šta sad? Opet malo RIP, malo ultrasi žive večno? Brutalna poruka revoltiranog navijača posle ubistva Grobara u tuči sa Delijama

Kako prenosi Avaz, Tužilaštvo tek treba da se izjasni o narednim merama prema učesnicima ovog tragičnog sukoba, a Ispred Tužilaštva je primećeno nekoliko članova rodbine i roditelja privedenih mladića, uz nekoliko bijeljinskih advokata.

Kao da nije bilo dovoljno tragedija. Izgleda da primer Demira nikog nije opametio Foto: Marko Jovanović

Povod za kobni obračun navijača bio je grafit Delija, koji su Grobari prekrečili u centru grada. Dok su navijači Partizana to radili, pretučen je jedan njihov navijač, a onda je dogovoren susret dve grupe.

Kako prenosi izvor iz bijeljinske policije, navijači crveno-belih su iz zasede drvenim palicama napali Grobare, a obračun se završio tragično.

Policija je uhapsila 19 osoba koje su učestvovale u tuči, a nakon kriminalističke obrade, oni su u nedjelju ujutro predati Okružnom tužilaštvu na daljnje postupanje. Prosek privedenih je oko 25 godina, najmlađi učesnik obračuna ima sedamnaest, dok najstariji ima čak 45 godina.

VIDEO - Kako su hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    16. septembar 2018 | 15:04

    Nemam reči za ovakve gluposti,dečko neka pociva u miru.Ovi navijaci zvezde znaju izgleda samo da ubijaju,sram vas bilo i ono dete Demira ste ubili.Jel nadjen njegov ubica?Ovo treba svi strani mediji da objave da Italijani,Englezi i Francuzi znaju sa kim imaju posla,mada mislim da vec znaju.Nije mi samo jasno sta je i ovim grobarima ajde za ove divljake Zvezdine se zna kakvi su ali sta se ovi povode za njima.Zasto me ne iznenadjuje da su ih napali iz zasede,strpati ih sve u zatvor na težak fizicki rad.

  • pravda za Demira

    16. septembar 2018 | 18:59

    Zasto se ne uhapse ubice od Demira..?Ko ih štiti ?

  • Slovenija Grobari

    16. septembar 2018 | 13:56

    crveno beli sa palicama iza "zasede" pa to mi nesto poznato zvuci i onda kao kako su jaki..a sve tuce jedan na jedan su izgubili pametnome dosta hahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA