≫ 

TEŠKI FOLIRANTI! Mekgregor i Mejveder putuju istim avionom, druže se, a onda "kidišu" jedan na drugog (FOTO)

Samo dan nakon suočavanja i razmene "verbalne vatre", Amerikanac i Britanac u istoj letelici doputovali u London na dalju promociju njihove "borbe decenije"

  • 1

Sve je laž, samo pusta laž...

Kaže pesma, a laž je izgleda i naizgled zapaljivo rivalstvo UFC šampiona Konora Mekgregora i bokserskog asa Flojda Mejvedera čiji meč 26. avgusta izaziva ogromnu pažnju svetske javnosti.

Dvojica tabadžija prethodnih dana su se prvi put suočila u sklopu promocije njihove borbe koja će se dogoditi u Las Vegasu, i bila je to predstava koja je zapalila navijače oba borca.

Uz vatromet i holivudsko blještavilo Irac se unosio Mejvederu u lice, ovaj mu uzvraćao. Sve je ličilo na dobro režiran film sa krajnjim ciljem - "paljenje" mase pred spektakl.

Prvo su se susreli u Los Anđelesu, potom u Torontu, onda i u Njujorku, tri dana zaredom, i svako veče isti scenario: mrki pogledi, verbalni okršaj, a sutradan "jovo nanovo".

Naredna destinacija je Engleska gde su Mekgregor i Mejveder doputovali - zajedno?!

 

Sudeći prema fotografijama na kojima se vidi kako obojica izlaze iz istog aviona, potpuno ležerni i opušteni, nismo baš sigurni da između njih dvojice zaista postoji rivalstvo kakvo žele da prikažu.

Dobro, kao da to do sada nismo znali...

Sve je ovo, ipak, šoubiznis koji očigledno diktira i kako će se ponašati dvojica trenutno najpopularnijih boraca na svetu. Videćemo da li će i u ringu biti režiranog ponašanja.

OVDE pogledajte fotografije izlaska Mekgregora i Mejvedera iz aviona koji ih je iz SAD prevezao u Englesku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA