Vučić vaterpolistima: Svaka medalja osvojena za Srbiju čini nas ponosnima

Predsednik Srbije duboko veruje da će vaterpolo reprezentacija i na narednim prvenstvima donositi radost

  • 0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim vaterpolistima osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, koje je održano u Mađarskoj.

U čestitki se kaže:

"U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, čestitam vam pobedu koju ste ostvarili u borbi za treće mesto na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u vaterpolu. Svaka medalja osvojena za Srbiju čini nas ponosnima.

Duboko verujem da ćete na narednim prvenstvima ostvarivati pobede i donositi nam radost“, navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

>>> Brnabić i Udovičić čestitali vaterpolistima: Neverovatan niz, zadovoljstvo je bilo gledati vas!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović takođe je čestitala izabranicama Dejana Savića.

"Upućujem najiskrenije čestitke našoj vaterpolo reprezentaciji. Svojom požrtvovanom igrom i nesalomivim duhom još jednom ste pokazali kako se treba boriti za svoju zemlju", navela je Mihajlović u čestitki. 

"Po ko zna koji put uzastopno ste obradovali svoju naciju. Uz vas smo danas, kao i u svim narednim godinama. Za nas i ova bronza sija zlatnim sjajem. Želim vam puno uspeha na predstojećim takmičenjima, a uverena da ćete nas još mnogo puta učiniti radosnim. Momci, vi ste ponos Srbije!", poručila je Mihajlović, saopšteno je iz kabineta ministarke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA