≫ 

Odbojkaši trenirali na fudbalskom stadionu u Varšavi

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije boriće se za 11. medalju na Evropskim prvenstvima

  • 0

Muška seniorska reprezentacija Srbije će u četvrtak igrati na Nacionalnom fudbalskom stadionu na otvaranju  jubilarnog, 30. Evropskog prvenstva protiv domaćina Poljske od 20.30.

Seniori Srbije su trenirali na stadionu u Varšavi.

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi u Gdanjsku, sa Poljskom, Finskom i Estonijom. Prvenstvo Evrope će svečano otvoriti Poljska i Srbija utakmicom na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi.

Seniori Srbije će u 2. kolu, 26. avgusta u Gdanjsku igrati protiv Estonije od 17,30 časova. U poslednjem, 3. kolu, 28. avgusta u Ergo areni, Srbija će igrati protiv Finske od 17,30 časova.

Prvoplasirane reprezentacije iz sve 4 grupe direktno će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati u osmini finala.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala odigraće se u Krakovu i Katovicama, a polufinalni mečevi, kao i meč za treće mesto i finale u Tauron areni u Krakovu.

Seniori Srbije su do sada na EP osvojili 10 medalja: 2 zlatne, 1 srebrnu i 7 bronzanih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA