Večiti derbi na ivici tuče: Ragbisti Zvezde demolirali Partizan i osvojili titulu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli slavili protiv najvećeg rivala i osvojili titulu u ragbiju XIII

  • 7

Foto: Telegraf

Ragbisti Crvene zvezde novi su šampioni Srbije, pošto su u finalu savladali večitog rivala Partizan sa 44:22! Crveno-beli su na terenu na Adi Ciganliji bili dominantni i kontrolisali su meč od samog starta.

Poveli su sa 10:0, da bi se Partizan vratio i izjednačio na 10:10, ali je zatim usledila nova serija Zvezde, posle koje se crno-beli nisu vratili u meč. Uspeli su do poluvremena da smanje na 22:16, ali nakon toga Zvezda pravi veliku seriju u drugom poluvremenu i dolazi do vođstva od 38:16.

Imali su u nekoliko navrata igrači Partizana priliku da dođu do eseja kada su jurili prednost crveno-belih, ali su kiksirali uvek kada je trebalo da zadaju rivalu završni udarac i da smanje rezultat, a Zvezda je to maksimalno iskoristila.

Do kraja je samo bilo pitanje kojim će rezultatom meč biti završen, a on je bio 44:22, za ubedljivo slavlje crveno-belih sa šampionskim peharom uz Zvezdine pesme.

Orilo se ''Još jedna pobeda i titula'' iz grla Zvezdinih ragbista dok su slavili uz trofej koji ostaje u vitrinama ragbi kluba crveno-belih.

Treba napomenuti i da je na poluvremenu došlo do koškanja između igrača dva tima, bilo je oštro i na ivici tuče, ali su se strasti ipak smirile i nije došlo do ozbiljnijeg incidenta, pa je na kraju sve završeno sportski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    12. novembar 2017 | 17:54

    Bravo, sampioni, svaki pehara u vitrinama SDCZ, u ukupnom broju titula svih klubova SD, doprinosi tome da Imamo vise titula od komsija, jugoslovena.

  • Cubaka

    12. novembar 2017 | 17:54

    Tako ce biti i u fudbalu, mislim na razliku u golovima.

  • Dragan CZV

    12. novembar 2017 | 19:31

    Ostao im jos taj hokej na travi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA