Kobna uspavanka u prvom poluvremenu: Crnogorke izbacile Srbiju sa Svetskog prvenstva!

Bili je 31:29 za Crnogorke

  • 17

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore u osmini finala Svetskog prvenstva sa 31:29.

Izabranice Ljubomira Obradovića dominirale su u grupnoj fazi u Lajpcigu, dalje su otišle sa prvog mesta grupe D, ali su Crnogorke podigle tempo baš pred nokaut fazu i zasluženo slavile.

Nije bilo inspiracije u prvom poluvremenu, posle 3:3 je Crna Gora počela da dominira i ređali su se golovi Katarine Bulatović, Jaukovićeve i ostalih do 3:8.

Naš tim je čak 12 minuta bio bez pogotka, crnu seriju je prekinula Sanja Radosavljević, a Crna Gora je nastavila u istom ritmu i nijednog trenutka nije dovela pobedu u pitanje, na poluvreme je otišla sa 14:9.

U drugom poluvremenu dozvoljeno je našim reprezentativkama da samo osetnije priđu u završnici tek za malu nadu, ali je Crna Gora samo rutinski sve privela kraju.

Crnogorke će u četvrtfinalu igrati protiv Mađarica ili Francuskinja, naše su okončale takmičenje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    11. decembar 2017 | 16:07

    Šta ste očekivali? Srbija je super sila u košarci, vaterpolu i odbojci ali za rukomet i fudbal smo antitalenti. Ta dva sporta u Srbiji retko ko prati. Rukomet je faktički ugašen a fudbal postoji samo u obimu koji je intetesantan mafiji. Rukomet više mi mafiji nije intetesantan. Dečake i devojčice taj spirt gotovo da ne zanima, tako da nam je baza katastrofalna. Mi smo u rukometu na nivou Malte u fudbalu, sa tim što se tamo fudbal kao sport ipak voli. Nemam ništa protiv da se rukomet razvija ali sa domaćim prevaziđenim rukometnim pojavama to nije moguće.

  • Trig

    10. decembar 2017 | 19:26

    Medju ovim milogorkama ima i muskaraca.Treba proveriti.Nadam se da ce sledecu utakmicu izgubiti.

  • БАР -ЦГ

    10. decembar 2017 | 19:26

    Заслужено

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA