≫ 

Nerealna izjava Cvetkovića posle novog debakla Srbije: Zadovoljan sam, raduje me ova igra!

Trener Orlova ističe da nema na čemu da zameri svojim igračima, koji su doživeli i drugi ubedljiv poraz na Evropskom prvenstvu u rukometu

  • 26

Rukometaši Srbije doživeli su novi težak poraz na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i sada imaju značajno manje šanse da se plasiraju u narednu rundu, pošto u poslednjem kolu moraju da pobede Island sa najmanje četiri gola razlike, pošto je Hrvatska savladala Island sa 29:22.

Uprkos novom rezultatskom debaklu, gde smo posle poraza od 10 razlike protiv Hrvatske, sada poraženi od Švedske sa 5 golova razlike, trener Orlova - Jovica Cvetković, ističe da nema na čemu da zameri igračima, jer su se borili do poslednjeg atoma snage.

- Odigrali smo izuzetno željno da se odigra dobro i to svi igrači. Na zalaganje na terenu nema ko šta loše da kaže. Igrali smo koliko smo mogli, dali smo zadnji atom snage. Na kraju smo stigli, na kraju neaktivan rezultat u drugom poluvremenu.

- Na kraju smo morali da obratimo više pažnje na tu razliku na kraju. Teško je to. Dođeš maltene u situaciju da pređeš protivnika, a onda dođe do brzopletosti i želje da se nešto što pre uradi. Tada nismo obraćali pažnju da je bitno izgubiti sa jednim golom razlike - bili su prvi utisci Cvetkovića, koji je izneo i kritiku na račun ''komšijskog'' suđenja.

- Sve u svemu ja sam zadovoljan, s obzirom na ovo evropsko komšijsko suđenje, a mi smo igrali balkanski rukomet i evo gde smo stigli.

On je optimista za duel protiv Islanda, gde Srbiji jedino odgovara pobeda od najmanje četiri gola prednosti.

- Jeste, ali mene raduje ova igra, jer smo zaista celu utakmicu pokušavali i bili smo opasni do samog kraja za razliku od onoga do sada. Ima lepih stvari koje su se desilo, jer je vrlo malo toga negativno bilo. Sa ovim zalaganjem, ja imam vere - zaključio je Cvetković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Jovanovic

    14. januar 2018 | 23:01

    Vrhunski igrac-los trener

  • Ivan

    14. januar 2018 | 23:05

    Pa jeste ima napretka nismo izgubili sa deset razlike vec manje.

  • tile

    15. januar 2018 | 00:55

    Gospodine Cvetkovicu ako su ovi igraci dali maksimum onda ste vi trenazni proces odradili katastrofalno. Vukli su se kao rage po terenu. Nisu opasni po gol . Odbrana ocajna. Golmana nemate . To je cinjenica Bili ste dobar igrac ali kao trener neznate da radite . Dajte ostavku ili se probudite jer ovo je sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA