≫ 

Vujović jedva sakrio suze pred kamerama, ali je zatim zaplakao u hodniku: Selektora Slovenije sustigle emocije posle velike nepravde (VIDEO)

Nije mu bilo lako...

  • 1

Bolela je Veselina Vujovića sudijska nepravda na meču između ''njegove'' Slovenije i Nemačke.

Bolela je verovatno i većinu ljubitelja rukometa koji nisu shvatili šta se dogodilo u poslednjim trenicima i zašto su Nemci dobili na poklon sedmerac za remi (25:25).

>>> Vuja napravio haos, pogledajte istorijsku konferenciju: Rukomet vode debili! Zašto onda i ja ne bih napravio cirkus?! (VIDEO)

I dok su navijači samo bili revoltirani, Vujović je u hodniku čak i zaplakao. Nedugo pošto je sakrio suze pred kamerama, u momentu kada je izlazio sa parketa.

Podsetimo, posle meča je rekao:

- Eto, to je jedno rukometno pravilo za koje ne zna niko osim sudija i delegata. Ono kaže da, ako nisi udaljen tri metra od izvođača u zadnjim sekundama, onda, budući da nema vremena da te isključe, dosude sedmerac.

- Prvi put u istoriji primenilo se to pravilo, naravno, protiv Slovenije. Sudije su dovele utakmicu u egal tako što su izmislili sedmerac na Genšejmeru, koji niko nije video, pa su isključili Kavtičnika i Šerbeca na klupi i dva minuta smo igrali s četiri igrača.

- Primili smo te golove i Niemci su došli u egal u utakmici u kojoj nisu imali nikakve šanse. Za mene je moja ekipa pobednik. Da je bilo malo pravde, Slovenija bi danas imala četiri boda, a zamislite, ima jedan. Ali to će zaboraviti i mediji i svi drugi.

Pogledajte i kako je izgledala Vujovićeva konferencija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobodan kv

    16. januar 2018 | 15:05

    Možda je ovo bila sudijska greška, možda i nije. Ali gospodin Vujović je svetski FOLIRANT i PREVARANT. Gde god da je bio pravio je probleme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA