Bivši srpski odbojkaš postao trener kluba gluvonemih

Edin Škorić postao je novi trener Olimpije odbojkaškog kluba gluvonemih

  • 0
Foto: MNPress

Edin Škorić nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u odbojci (osvajač zlata na EP 2001.) postao je trener OKG odbojkaške kluba gluvonemih.

On će naravno raditi pro bono ili besplatno, a ovu informaciju je podelio na svom fejsbuk nalogu uz dodatak da ekip treba pomoć sponzora da bi išla na turnir u inostranstvo.

- Dragi prijatelji, nakon moje objave da želim da pomognem nekom kome je moja besplatna pomoć potrebna preuzeo sam trenersko mesto u OKG (Odbojkaški klub gluvonemih) Olimpija iz Beograda.

Klub se takmiči u muškoj ženskoj takmičarskoj mešovitoj ekipi.

- Krajem februara imamo turnir u Sloveniji a u aprilu u Češkoj gde nastupa čak 28 ekipa. A sad vas ponovo molim za pomoć. Molim vas da šerujete ovu objavu kako bi povećali šanse da nadjemo sponzora koji bi bi voljan da nam omogući lopte, opremu, termine za treninge ili neki drugi oblik pomoći.

-Takođe, moju trenersku pomoć sam nudio i deci sa posebnim potrebama ali kako nemam licencu za rad sa takvom decom dogovor za saradnju ide malo sporije ali ja se nadam da ćemo uskoro i naći rešenje koje podrazumeva moj rad sa njima pod nadzorom stručnih lica (defektologa i pedagoga). Hvala drugari - napisao je Škorić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA