Vanja Udovičić uz srpske sportiste na otvaranju Zimskih olimpijskih igara! (FOTO)

Srbiju će predstavljati četvoro takmičara u Pjongčangu

  • 2

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je ceremoniji svečanog otvaranja XXIII Zimskih olimpijskih igara koje se održavaju u Pjongčangu, u Republici Koreji od 9. do 25. februara.

Na prijemu pre svečane ceremonije otvaranja, nakon srdačne dobrodošlice ministra kulture, sporta i turizma Republike Koreje, Do Jong Hvana, ministar Udovičić je imao niz susreta sa kolegama iz celog sveta – resornim ministrima Francuske, Slovenije, Hrvatske, Gruzije, Italije, Kanade, Grčke i mnogim drugima.

>>>> Spektakularno otvaranje Zimskih olimpijskih igara u Pjončangu! (FOTO)

Ovo je bila odlična prilika za razmenu iskustava, ideja i otvaranja novih perspektiva i aspekata saradnje. Ministar Udovičić će sa većinom kolega sa kojima se danas susret učestvovati na sastanku ministara zaduženih za sport, koji će se održati 12. Februara u Seulu.

Tim Srbije čine sportisti Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić, koji će nastupiti u alpskom skijanju i skijaškom trčanju, a koje će ministar Udovičić sutra obići u Olimpijskom selu.

FOTO: MOS

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA